Autor:

Vídeňské slaninové knedlíčky

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Slanina 50 g
Cibule 1/2 ks
Petrželka 1 lžíce
Bílá veka 150 g
Mléko 1/2 šálek
Vejce 1 ks
Polohrubá mouka 80 g
Sýr 50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, přidáme jemně nasekanou cibuli, strouhaný sýr, petrželku a vložíme na malé kostky nakrájené tvrdší bílé veky. Osolíme a mícháme, až se tuk vsaje. Přidáme v mléce rozšlehané vejce a necháme asi 1/4 hodiny stát. Pak přidáme mouku, řádně promícháme a rukama tvoříme menší knedlíčky a zaváříme do hovězího vývaru.
Když vyplavou k povrchu a pak zase klesnou, jsou dost vařené. Jeden vždy vaříme na zkoušku.
Je to náramná chuť. Při rozkousnutí cítíte všechny ingredience. Dobrou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Vídeňské slaninové knedlíčky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web