Autor:

Vídeňské slaninové knedlíčky

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Slanina 50 g
Cibule 1/2 ks
Petrželka 1 lžíce
Bílá veka 150 g
Mléko 1/2 šálek
Vejce 1 ks
Polohrubá mouka 80 g
Sýr 50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, přidáme jemně nasekanou cibuli, strouhaný sýr, petrželku a vložíme na malé kostky nakrájené tvrdší bílé veky. Osolíme a mícháme, až se tuk vsaje. Přidáme v mléce rozšlehané vejce a necháme asi 1/4 hodiny stát. Pak přidáme mouku, řádně promícháme a rukama tvoříme menší knedlíčky a zaváříme do hovězího vývaru.
Když vyplavou k povrchu a pak zase klesnou, jsou dost vařené. Jeden vždy vaříme na zkoušku.
Je to náramná chuť. Při rozkousnutí cítíte všechny ingredience. Dobrou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Fazolová polévka s bylinkami Odlehčené menu na víkend Články z

Komentáře k receptu: Vídeňské slaninové knedlíčky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web