Vepřoví žraloci

Hodnocení:

Moje:

30 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Maso
    • 4
      ks vepřové kotlety
  • Marináda
    • 1
      dl olej
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      špetka kari
    • 2
      plátek sojová omáčka pikant
    • 0,5
      lžička pepř mletý
    • 0,5
      lžička cukr
    • 1
      ks vejce
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 0,5
      dl vývar

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kotlety vykostíme, naklepeme, mírně osolíme a na 1-2 dny necháme naložené v marinádě. Potom je zprudka opečeme po obou stranách, dolijeme zbytek zálivky a společně ještě chvíli dopékáme.
2
Dobré jsou s bramborovou kaší nebo kroketkama.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Alena
    Alena |

    1. 8. 2006 13:17

    Moc nám chutnalo, podávala jsem s rýží.