Autor:

Vepřoví žraloci

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Maso
Vepřové kotlety 4 ks
Marináda
Olej 1 dl
Sůl 1 lžička
Kari 1 špetka
Sojová omáčka
pikant
2 plátek
Pepř mletý 1/2 lžička
Cukr 1/2 lžička
Vejce 1 ks
Česnek 4 stroužek
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžíce
Vývar 1/2 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kotlety vykostíme, naklepeme, mírně osolíme a na 1-2 dny necháme naložené v marinádě. Potom je zprudka opečeme po obou stranách, dolijeme zbytek zálivky a společně ještě chvíli dopékáme.
Dobré jsou s bramborovou kaší nebo kroketkama.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Grilované hovězí špízky s petrželkovou omáčkou Co uvařit o víkendu na chatě? Články z

Komentáře k receptu: Vepřoví žraloci

Komentáře

  1. Alena   01.08.2006 | 13:17 | reagovat |

    Moc nám chutnalo, podávala jsem s rýží.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web