Autor:

Vepřové plátky s hermelínem

Ingredience
Vepřové maso  
Hermelín  
Cibule  
Slanina  
Hořčice  
Masox  
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe plátky slaniny. Doprostřed položíme obdelníček hermelínu, zatočíme a spíchneme párátkem. V hrnci rozpálíme olej a zabalené plátky z obou stran řádně opečeme. Vyjmeme a do vzniklého výpeku dáme na drobno nakrájenou cibulku. Osmažíme do zlatova, potom zalejeme vodou. Přidáme plátky, 1 kostku masoxu, lžíci plnotučné hořčice a vaříme do měkka. Nakonec osolíme, opepříme a před dohuštěním plátky vyjmeme.
Příloha: bramborová kaše

Tip: vhodné i s kuřecím masem!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pochoutka na víkend: Steaky s cibulovými prstýnky Články z

Komentáře k receptu: Vepřové plátky s hermelínem

Komentáře

  1. Sir Andrew   31.07.2012 | 19:47 | reagovat |

    Chuťově sice dobré, ale pozor na vytečení hermelínu :'(

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web