Autor:

Vepřové maso s bramborami

Střední
Ingredience
Brambory 1,5 kg
Vepřové maso
plec nebo kotlety
1 kg
Cibule 2 ks
Olivový olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Červená paprika  
Oregáno  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso opečeme zprudka na olivovém oleji ze všech stran, přilijeme vodu a necháme trochu podusit pod pokličkou. V pekáčku, ve kterém budeme jídlo připravovat osmažíme na troše oleje nakrájenou cibuli dozlatova, posypeme ji červenou paprikou a zamícháme. Cibule ani paprika nesmí zčernat. Pak přidáme oloupané brambory, nakrájené na půlměsíčky. Na brambory vložíme podušené maso (nesmí být úplně rozměklé). Osolíme, opepříme a zalijeme vývarem z masa tak, aby brambory byly zakryté, podle potřeby přidáme horkou vodu. Než vložíme do horké trouby posypeme oreganem. Pečeme v troubě asi 1/2 hodiny, nejlépe horkým vzduchem, až jsou brambory měkké. Ještě lepší je, když ponecháme v troubě tak dlouho, až je horní vrstva brambor trochu křupavá.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Krémová houbová polévka s nočky Houbové recepty z chalupy Články z

Komentáře k receptu: Vepřové maso s bramborami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web