Autor:

Vepřové kostky ála bažant

Střední
Ingredience
Vepřová plec 500 g
Cibule 1 ks
Rajský protlak 2 lžička
Červené víno 1 dl
Mrkev 1 ks
Celer  
Bobkový list 2 ks
Nové koření 4 ks
Pepř celý 10 ks
Olej  
Mouka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Osmažíme na drobno pokrájenou cibuli, přidáme na kostky pokrájené maso a restujeme, až maso ztratí hrany (zatáhne se). Přidáme rajský protlak - zarestujeme. Podlijeme vodou a vínem. Osolíme. Přidáme koření zavázané v plátýnku. Asi po hodině dušení přidáme zeleninu pokrájenou na půlkolečka. Dusíme do měkka. Zahustíme zásmažkou.
Maso má být měkké, ale ne rozdušené. Má vonět po použitých surovinách. Omáčka je hustší, světle červená.
Podáváme s bramborem nebo s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 4x)
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: Vepřové kostky ála bažant

Komentáře

  1. naconejakejnick   11.03.2011 | 18:56 | reagovat | závadný

    vynikajici omacka, mnam

  2. Leoš Roitter   12.11.2008 | 20:10 | reagovat | závadný

    moc dobré!§ lepší s brambojem!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web