Vepřové kostky ála bažant

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 4
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřová plec
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžička rajský protlak
    • 1
      dl červené víno
    • 1
      ks mrkev
    • celer
    • 2
      ks bobkový list
    • 4
      ks nové koření
    • 10
      ks pepř celý
    • olej
    • mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Osmažíme na drobno pokrájenou cibuli, přidáme na kostky pokrájené maso a restujeme, až maso ztratí hrany (zatáhne se). Přidáme rajský protlak - zarestujeme. Podlijeme vodou a vínem. Osolíme. Přidáme koření zavázané v plátýnku. Asi po hodině dušení přidáme zeleninu pokrájenou na půlkolečka. Dusíme do měkka. Zahustíme zásmažkou.
2
Maso má být měkké, ale ne rozdušené. Má vonět po použitých surovinách. Omáčka je hustší, světle červená.
3
Podáváme s bramborem nebo s rýží.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • naconejakejnick
    naconejakejnick |

    11. 3. 2011 18:56

    vynikajici omacka, mnam

  • Leoš Roitter
    Leoš Roitter |

    12. 11. 2008 20:10

    moc dobré!§ lepší s brambojem!!!