Autor:

Vepřové kostky ála bažant

Střední
Ingredience
Vepřová plec 500 g
Cibule 1 ks
Rajský protlak 2 lžička
Červené víno 1 dl
Mrkev 1 ks
Celer  
Bobkový list 2 ks
Nové koření 4 ks
Pepř celý 10 ks
Olej  
Mouka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Osmažíme na drobno pokrájenou cibuli, přidáme na kostky pokrájené maso a restujeme, až maso ztratí hrany (zatáhne se). Přidáme rajský protlak - zarestujeme. Podlijeme vodou a vínem. Osolíme. Přidáme koření zavázané v plátýnku. Asi po hodině dušení přidáme zeleninu pokrájenou na půlkolečka. Dusíme do měkka. Zahustíme zásmažkou.
Maso má být měkké, ale ne rozdušené. Má vonět po použitých surovinách. Omáčka je hustší, světle červená.
Podáváme s bramborem nebo s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1
Bábovka z křehkého těsta plněná vejci Vajíčka v osmi skvělých variacích Články z

Komentáře k receptu: Vepřové kostky ála bažant

Komentáře

  1. naconejakejnick   11.03.2011 | 18:56 | reagovat |

    vynikajici omacka, mnam

  2. Leoš Roitter   12.11.2008 | 20:10 | reagovat |

    moc dobré!§ lepší s brambojem!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web