Vajíčková pomazánka II.

Hodnocení:

Moje:

10 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vařená vejce
    • hořčice podle chuti
    • 1
      lžíce margarín
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvařená vajíčka rozkrojíme napůl, žloutek dáme na talíř a vidličkou ho rozetřeme spolu s dvěma lžícemi hořčice a lžící margarínu.
2
Pak přidáme na drobné kostičky nakrájený bílek, dosolíme a dopepříme.
3
Hořčice i margarínu může být samozřejmě více, záleží na chuti.
4
Pomazánku lze nastavit nasekanou cibulí.

Komentáře k receptu

  • Lucie Kadlecová
    Lucie Kadlecová |

    24. 9. 2010 10:23

    Ahojky díky za výbornou pomazánku já jsem jen doma připravila suroviny a manžel ji chtěl udělat povedla se mu výborně pošmákli jsme si. Díky za recept Lucie K.

  • mia
    mia |

    22. 2. 2007 16:37

    já vajíčka strouhám a celou pomazánku odlehčuji strouhanými bramborami,vařenými ve slupce

  • Airan
    Airan |

    20. 2. 2007 13:58

    Jee, tohle mi pripomnelo hodiny varene ve skole:-)) Akorat jsme bilky nekrajeli, ale plnili je tema ochucenima zloutkama.