Vaječný koňak

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 30
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Na 0.5 l koňaku:
    • 3
      ks žloutek
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 0,3
      l hnědý rum
    • 1
      plechovka kondenzované mléko

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Žloutky ušleháme s vanilkovým cukrem do pěny, přidáme kondenzované mléko a opět cca 3 min. šleháme, nakonec přilejeme rum a lehce prošleháme. Nalejeme do sklenice a dáme chladit do lednice.
2
Je skvělý, hustý a u nás nikdy dlouho nevydrží!
Zařazení: Nápoje Alkoholické
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • já
    |

    26. 4. 2017 09:28

    haha, víš prd

  • Milan
    Milan |

    10. 1. 2017 10:45

    Pít nápoje se syrovými vaječnými žloutky se nemusí vyplatit. A to zejména u domácích vajec z druhé ruky. Vždycky byla vžitá pouze tepelná úprava při přípravě vaječného koňaku, tedy zahřátí ve vodní lázni na 85 °C a rychlé zchlazení.

  • Mirka
    Mirka |

    9. 1. 2017 11:06

    Je výborný, lepší som nepila. Dala som 200 ml rumu a stačilo.

  • janča
    janča |

    21. 12. 2016 16:30

    tento recept dělám již 50let a vše moc chutná,ale dávám 5 žloutků,a když je moc hustý přidám kondenzované mláko.

  • Hanka
    Hanka |

    21. 12. 2016 14:52

    Já dělám už druhý rok. Letos jsem experimentovala a dala do toho vanilku bourbon s třtinovým cukrem :) Dělala jsem 4 dávky a už mám z toho sotva 2 půl litrové flašky, takže PECKA! Vypadá to, že chutná ;-) :-D :-D :-D

  • Moni85
    Moni85 |

    21. 12. 2016 12:21

    Včera jsem vyzkoušela, akorát s 200 ml rumu - výborný!!! Akorát hustý, paráda <3

  • saša
    saša |

    9. 12. 2016 10:24

    Dělal jsem dokonalý,dal jsem jednu plechovku salka a tatra mléko a ještě naředil trochu mlékem aby byl ridší perfektní moc dlouho nevydržel díky za recept- :-D

  • Luff
    Luff |

    7. 12. 2016 20:01

    je super, ale je toho malo :D vseho aspon minimalne 2x tolik :D ;-)

  • Luff
    Luff |

    7. 12. 2016 20:01

    je super, ale je toho malo :D vseho aspon minimalne 2x tolik :D ;-)

  • Taivik
    Taivik |

    7. 5. 2016 13:10

    Prostě mňamka :-P

  • lenkalvb
    lenkalvb |

    16. 2. 2016 17:23

    Dobrý den, vaječný koňak je výborný, rumu jsem dala jen 200ml a naředila trochou plnotučného mléka, byl výborný a i hustý akorát!!! A opravdu doporučuji míchat 3 min. jinak se vše nespojí, jak má jsou tam pak cucky... Celá rodina si pochutnala, moc děkuji za recept. Všem doporučuji a dávám za 1 :-)

  • Martin
    Martin |

    23. 12. 2015 21:53

    Přidat více cukru ;-)

  • Eva
    Eva |

    20. 12. 2015 20:25

    Dobrý den, mám trošku problém. Váš recept už zkouším podruhé a vždy jsem ho měla hrozně řídký a ani po několika dnech nezhoustl. :'( Mohla by jste mi poradit, jak ho popřípadě zahustím, nebo co je možné dělat špatně? Děkuji

  • viera
    viera |

    19. 12. 2015 20:02

    ja davam méně rumu a je dost husty,tak pridam malicko smetanu 12%,takze mi to pravidelne vyjde na 1/2 l a sklenicka....

  • viera
    viera |

    19. 12. 2015 19:57

    tento konak delam několikrát za rok ....jen davam rumu méně a podle chuti pridavam, pro me je se 1/4 l rumu moc silny, jelikož je kvůli tomu vic husty,prileju malicko smetanu 12% , a vyjde mi pravidelne 1/2 l a sklenicka.....je vynikajici............na stejny spusob delam i irsky krem, jen pridam 1 polevkovou lzici karamelového salka.

  • Martina
    Martina |

    18. 12. 2015 11:51

    Dala bych příště méně rumu :-)

  • strucky
    strucky |

    30. 11. 2015 00:22

    Podle množství ingrediencí tak na půl litru.

  • Nikola
    Nikola |

    16. 11. 2015 12:40

    Dobrý den, můžu se zeptat na kolik množství konaku je tento recept? Predem diky za odpoved, chystam se delat 2 litry :-)

  • Lukáš
    Lukáš |

    6. 11. 2015 15:22

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Udělal jsem ho omylem trošičku více a nevím jak to vypijeme :D. Jak dolouho vydrží v lednici v lahvi ? Předem děkuji za Odpověď. Jinak recept je super, moc chutná.

  • alda
    alda |

    17. 10. 2015 11:03

    ses tatar, co to je za veta, ze neslazene neni

  • Petra
    Petra |

    5. 6. 2015 20:51

    výborný,všem moc chutná nikdy dlouho nevydrží :-)

  • Marty
    Marty |

    28. 12. 2014 16:26

    Urcite slazene. I ja se pridam . U nas take dlouho nevydrzel tak ze jsem delal dalsi. Priste je na rade ma polovicka :-))

  • Lenka
    Lenka |

    26. 12. 2014 15:46

    Muj prvni vajecnak a hned super, lehke a vyborne. Doporucuji ;-)! <:-)

  • Jiřina
    Jiřina |

    24. 12. 2014 14:47

    nenípsaný cukr, tak je více než jisté, že salko, lye udělat i pikao či karamelový :)

  • Honza
    Honza |

    22. 12. 2014 08:06

    Do té doby, než ho někdo najde :-))

  • evatp
    evatp |

    21. 12. 2014 11:54

    Moc dobrý likér! Rychlý recept a výsledek opravdu moc chutný!!! :-)

  • katerinam
    katerinam |

    20. 12. 2014 19:16

    mam pocit, ze neslazene ani neni ....?

  • Stana
    Stana |

    18. 12. 2014 19:27

    nevydrží ;.)

  • Monča
    Monča |

    17. 12. 2014 19:14

    <:-)

  • Monča
    Monča |

    17. 12. 2014 19:12

    Recept opravdu vynikající...sice jsem dala také méně rumíku, záleži kdo kolik snese ;-)

  • marketaska
    marketaska |

    16. 12. 2014 13:01

    zdravím, prosím vas jak dlouho vydrzí v lednici? dekuji :-))

  • marketaska
    marketaska |

    16. 12. 2014 13:01

    zdravím, prosím vas jak dlouho vydrzí v lednici? dekuji :-))

  • NanyBanana$
    NanyBanana$ |

    14. 12. 2014 16:17

    Sladké ... Jak jinak 8-) :-)

  • misa
    misa |

    12. 12. 2014 16:03

    dobrý den, jaký dáváte rum nějaký kvalitnější nebo stačí "tuzemák"??? :)

  • Jita
    Jita |

    5. 12. 2014 17:12

    Díky za recept.Jen jsem z něj nevyčetla, zda kondenzované mléko .... slazené či neslazené? Díky za odpověď.

  • Petra
    Petra |

    26. 11. 2014 05:53

    Když je moc hustý stačí trošku zředit s mlíkem ;-)

  • Gabi2007
    Gabi2007 |

    15. 11. 2014 20:29

    Mnamka,letos budu delatb dalsi

  • Jája
    Jája |

    17. 9. 2014 14:26

    Dnes jsem zkoušela domácí vaječňák poprvé a vybrala jsem si tento recept, protože je nejednodušší. Musím uznat, že je opravdu výborný, trošku silnější, ale alespoň zůstane v ledničce o pár dní déle. :-)) Děkuji za recept ;-)

  • allena89
    allena89 |

    20. 4. 2014 15:09

    Výborný koňak, udělala jsem v pátek a dnes dělám další. Všem strašně moc chutnal.

  • Prvorozenec
    Prvorozenec |

    11. 2. 2014 22:58

    Vaječný koňak jsem dělal poprvé, recept je jednoduchý a dobrý, akorát jsem dal místo 250ml rumu polovinu a chutnal i ostatním. Jediné co mě rozesmálo, je to že nešel skoro vylít z lahve :-[

  • Monika
    Monika |

    5. 1. 2014 14:11

    Zkuste jiny recept, moje mamka dela tak, ze se tam vari pudink se zloutky a je mnohem leps nez tento recept a navic jsou zloutky uvarene, takze nehrozi salmonela 8-)

  • vronkovacikova
    vronkovacikova |

    30. 12. 2013 17:28

    velmi dobry :)

  • Libuše Romančíková
    Libuše Romančíková |

    28. 12. 2013 13:41

    Já tento recept dělám již řadu let ale dávám jen 130-140ml rumu. 250ml jsem dávala na dávku 2 salka a 6 žloutků.Tenkát byl ještě rum 40% a tak i na poloviční dávku stačilo těch 125ml.Teď už je rum jen 37,5% a tak dávám těch 130-140ml.Je to tak akorát a tento recept je opravdu moc dobrý a hlavně rychlý. ;-)

  • Vendy
    Vendy |

    27. 12. 2013 14:08

    Taky mi připadal docela dost cítit rumem, tak jsme to ještě nadstavili smetanou. :-)

  • Dzudy
    Dzudy |

    20. 12. 2013 20:05

    Neni špatný, chutnal dobře :-\ pokud chcete ale hustý vaječný koňak patří tam líh.

  • recepty73
    recepty73 |

    18. 12. 2013 18:27

    ...už je v lahvích :-P

  • Oriana23
    Oriana23 |

    18. 12. 2013 17:20

    Je skvělý, dělám ho už poněkolikáté.

  • Nika
    Nika |

    10. 12. 2013 11:24

    vaječný koňak je od slova vaječný, ne? :-)

  • Kuchař
    Kuchař |

    1. 9. 2013 17:16

    rozmíchám vajíčka v rumu a pak dávám vše ostatní, alkohol případné zárodky zabije

  • jenda pšenda
    jenda pšenda |

    23. 12. 2012 22:18

    Dal jsem kombinaci klasického kondenzovaného mléka a druhé pikao a musím říct, že je to bomba :)

  • Linda
    Linda |

    23. 12. 2012 15:33

    Mňam, tak právě jsem ho dodělala a je perfektní. Na mě je v něm sice docela hodně rumu :-[ Takže jsem ho nedala tolik, ale je fakt luxusní :-P Děkuji a recept ukládám, ať vím, co se u nás bude po večerech bumbat příští rok <:-)

  • ilona mimon
    ilona mimon |

    22. 12. 2012 14:46

    tak letos poprve jsem skusila vajecnák a vysledek nevim kam jej zkovat aby mi ho nevipili je vynikajici díky :-*

  • míla
    míla |

    21. 12. 2012 01:12

    místo rumu dávám domácí slivovici a to má také velký úspěch

  • Ilona
    Ilona |

    15. 12. 2012 14:05

    Ten je tak výbornej, že se myslim nikde ani nestihne zkazit :)))

  • kykiryki
    kykiryki |

    14. 12. 2012 13:52

    Koňak se nevaří, alkohol to zakonzervuje na dlouho. My ho máme v lednici i dva týdny a nic se s ním neděje.

  • sýr
    sýr |

    14. 12. 2012 13:32

    to se nevaří, když tam jsou syrový vajíčka? vydrží do Vánoc?

  • Domča@Lea
    Domča@Lea |

    14. 12. 2012 11:21

    mnam mnam mnam :) letos už ho budu dělat podruhé :) je výborný :) <3

  • kle
    kle |

    10. 12. 2012 21:18

    :-| zivacka

  • lucka
    lucka |

    10. 12. 2012 21:18

    :-)) 8-) ;-) :-D

  • lucka
    lucka |

    10. 12. 2012 21:12

    dik za recept

  • sweetangel
    sweetangel |

    27. 11. 2012 03:54

    My k tomu pridavame plecovku neslazeneho mleka :-) a je to vyborny ;-)

  • smolici
    smolici |

    7. 4. 2012 13:21

    je to mňamka!!! salko jsem v plechovce ještě převařila na karamelovou příchuť a dala jen 100ml rumu, aby mohla "olizovat" i dcera :-) :-) Děkuji za recept.

  • Lukáš
    Lukáš |

    4. 3. 2012 19:26

    Zkusil jsem tento recept a zjistil jsem, že potřebuje doladit. Byl moc hustý, bylo moc cítit sladké kondenzované mléko. Zředil jsem to trochu mlékem, aby chuť byla vyvážená a velmi dobré - doporučuji.

  • jmuell1
    jmuell1 |

    14. 2. 2012 07:19

    Chutnalo dcerce, chutnalo zeťákovi, chutnalo všem, komu dali naši mladí ochutnat! A to potěší.

  • petr
    petr |

    10. 2. 2012 12:55

    když neznáš přísloví tak se do toho neser!

  • Ilča
    Ilča |

    2. 1. 2012 23:39

    Co ho takhle strčit tu láhev do hrnce s teplou vodou ?

  • Hannah
    Hannah |

    23. 12. 2011 13:38

    Bohužel tento recept mě zklamal. Čerstvě vyrobevný výborný, ale druhý den po vyndání z lednice ztuhlý jak puding , z láhve nelze vydobýt. Má konzistenci hustého krému, nikoliv likéru, i když chuťově je výborný. Prosím poraďte, jak ho z té láhve mám dostat. Současně bych uvítala recept na vaječný koňak, který zůstane tekutý.

  • Pavla
    Pavla |

    19. 12. 2011 15:26

    Recept vypadá úžasně a Vaše komentáře ještě líp :-) . Ale prosím Vás není pozdě jej teď ještě udělat? Musí se nějakou dobu odležet, nebo ne? Děkuji za odpověď ;-)

  • Adam
    Adam |

    19. 12. 2011 15:18

    Dal Vám to najevo poněkud neomaleným způsobem ale měl pravdu. Pokud z daní které platí půjdou peníze na inzulín, kompresní ponožky na křečáky, na léky proti vysokému tlaku na srdce atd... Tak se nedívím, že to podal jak to podal, protože jemu na výplatu už moc nezbyde. TAK SI DEJTE PODLE CHUTI A MYSLETE NA NEJ!!!

  • Jitka
    Jitka |

    19. 12. 2011 14:27

    Uz se nemuzu dockat az si tenhle recept vyzkousim. Pak dam vedet jak chutna tady ve Walesu :-). Jen jednu otazku: Musim si ho udelat dopredu jelikoz az do vanoc pracuju - jak dlouho mi vydrzi v lednici? Abych je tu vsechny neotravila :-D

  • helča
    helča |

    14. 12. 2011 14:45

    Tady sedne: Až tlustí budou hubení, hubení budou studení. :'( A vnouče má zapadnout do měkkého klína milující babičky a ne aby si o její kosti narazil prcinku.

  • RUZENA
    RUZENA |

    20. 11. 2011 13:26

    mila karolinko moc vam dekuji za povzbuzeni moje pani doktorka mi rika ze si nemuzu dovolit drzet zadnou dietu protoze mam hodne nemoci mam 100 kllo mam 52 let a dopreju si na co mam chut, nejvic me stve k dyz vas vsude u lekaru upozornujou ze jste OBEZNI. Karolinko jednou se mi stalo u kekare uz jsem odchazela a on me mezi dverima doslova rekl jestli chci zit tak jsem rekla ze ano on me na toto rekl abych NEZRALA mimochodem byla jsem u tohoto lekare poprve a naposled on byl hubene postavy co myslite ze se stalo onemocnel a ZEMREL moc vas zdravim RUZENA.

  • karolina
    karolina |

    14. 11. 2011 09:53

    oparava hubený mrtví :'(

  • karolina
    karolina |

    14. 11. 2011 09:51

    já nevím že řešíte jak budete vypadat po vaječňáku,dyť je to úplně jedno,důležité je jak se cítíte,jestli máte 50 nebo 100kg je fuk,je spousta lidí kteří se kvůli své linii neumí ani bavit,a můj děda říkavá až tlustý budou hubený ,hubený budou tlustý,pak dostal rakovinu a dlouho se léčil,tenkrát mu doktor řekl,že může bít jen rád ,že nebyl hubený jen představa ta že měl 120kg a při léčbě 55shubnul mluví sama o sobě,co dodat-neřešte postavu řešte život a vaječnák je skvělej životabudič

  • Jakub
    Jakub |

    30. 9. 2011 11:00

    Dávám do něho 1/2 litru Rumu, 10 žloutků, 10 vanilkových cukrů a 3 plechovky Salka. Salko navíc předtím vařím (v zavřených plechovkách) 3 hodiny ve vodě. Pak vše smíchám a rozmixuji. Je hustý a moc dobrý.

  • betka
    betka |

    30. 12. 2010 16:13

    super,vyskusala som a kazdy aj pohariky vylizuje.

  • petr
    petr |

    25. 12. 2010 04:52

    dekuju!!! :-\

  • Jana Z.
    Jana Z. |

    22. 12. 2010 14:00

    To mě moc zaujalo. To konden. mléko je neslazené? Celé? A kolik tak cukru a rumu? Díky

  • kuchticka m
    kuchticka m |

    4. 12. 2010 01:05

    vyzkousela jsm a je super

  • alena kubna
    alena kubna |

    23. 11. 2010 23:18

    Recept jsem vyzkoušela je výborný ,do vánoc budu muset udělat znova dlouho nevydrží

  • Simča
    Simča |

    19. 11. 2010 16:29

    Super recept, já jsem akorát měla silnější rům takře jsem tam dávala jen 150ml :-)

  • Simča S.
    Simča S. |

    18. 11. 2010 21:02

    Jo, to znám velmi dobře :-) 8-) :-) Mizí přímo závratnou rychlostí, že? Děláme ho vždycky na vánoce a když přijdeme zmrzlí z půlnoční, tak se vytáhne mísa cukroví a láhev vaječňáku a TAK hezky se vykládá .... Už se těším :-)

  • zamecka pani
    zamecka pani |

    18. 11. 2010 19:09

    nevim, cim to je, ale u nas se tenhle vajecny konak nejak "vyparuje" :-\

  • Tereza T
    Tereza T |

    18. 11. 2010 16:39

    Opraveno, díky za upozornění.

  • Ladia
    Ladia |

    18. 11. 2010 15:11

    Není, rumu pouze 1/4 l :-D Ještě bych doplnila, že se jedná o předpis na 1/2 litru koňaku.

  • Miluše
    Miluše |

    3. 11. 2010 11:11

    je správě 1 litr rumu? :-)

  • terez
    terez |

    24. 10. 2010 15:41

    salmonela sem, salmonela tam ;-) sak je tam rum, ne? 8-)

  • Lenka Kristová
    Lenka Kristová |

    16. 12. 2009 20:30

    Dělám vaječný koňak bez vajec...rozmixuju kondenzované mléko s uvařeným prochladlým vanilkovým pudinkem, cukrem a rumem...když spěchám, pudink nevařím a místo něj tam dám 2 kupované vanilkové pudinky v kelímku, jen bez té šlehačky nahoře.

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    16. 12. 2009 15:14

    Poslední věta měla být: nikdy nám tak dlouho nevydržel :-)... a to jsem ještě nic nepila :-)

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    16. 12. 2009 15:12

    Mám recept velmi podobný, jen je asi méně alkoholický, protože na 1 plechovku (1/4 l) sladkého kondenzovaného mléka a 1/4 rumu jsou tam 4 žloutky a 1/4 litru svařené šlehačky. Ale vzhledem k tomu, že ho se mnou mlsají děti, tak je asi lépe, že to není tak "ožralé"..... Jinak mám u receptu poznámku, že se může nechat tak 3 dny v lednici (nikdy nám to louho nevydržel :-) )

  • Daniela Burdová
    Daniela Burdová |

    14. 12. 2009 18:40

    Výborný a jednoduchý recept, můžu jenom doporučit... Zhoustl během chvíle v ledničce. Je moc dobrý, mňam.

  • marie zapecova
    marie zapecova |

    19. 12. 2007 20:56

    uplně hledim ,že se nebojite salmonely ,moje mamka vždy ho vždy michala nad parou ,byl krasně hladky a husty a žloutkyjen dva ,nesmí to však do varu ,srazil by se .Nakonec si nalila do stopečky a na povrch si nasypala trošku kávy , to je bašta ,to zkuste,zravim.marie.z.

  • Jiřina Koutníková
    Jiřina Koutníková |

    12. 5. 2007 23:24

    Hrozně dlouho jsem už na těchto stránkách nebyla. Proto mě velice potěšilo, že vám můj vaječný koňak chutná.Recept mám od maminky. Doma jsme jej vyráběli co pamatuji. Moje děti jej také měly nejraději.Už jsem jej předala další generaci.Tak dobrou chuť.

  • Hana Rožníčková
    Hana Rožníčková |

    10. 11. 2006 14:48

    Začátkem prosince dělám také vaječný koňak, tomuto je velmi podobný. Je hustý ( po nějaké době ) jako puding, ale výborný. Už se na něj těším!!!

  • Pilouch
    Pilouch |

    9. 10. 2006 11:08

    Chtěla bych se zeptat, jak dlouho lze vaječnák skladovat? děkuji za odpověď

  • Dusan a Ada
    Dusan a Ada |

    31. 12. 2005 22:53

    My tiez suhlasime ze je podstatne lepsi nez egg nog ktory sa tu v USA predava. Budeme ho pit na novy rok. Dik.

  • Sona
    Sona |

    8. 12. 2005 03:06

    Ahoj Jirinko,Diky za recept, je bezva, ten vajecnak je moc dobry i na zmrzlinu a na slehacku do kafe. Co se tyce kalorii ty se nemaji pocitat, pak cloveku nechutna. Olince jenom tolik, vazim 55 kilo a ziju na cokolade a sladkostech skoro cely zivot.Tady maji v obchodech Egg Nog ale to je s muskatem a neni to ono. Vajecnak je vajecnak.

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    21. 11. 2005 13:05

    Pane Zdenku, ja pridavam jeste k tomu cukr jak uz prede mnou radila pani Ticha a sleham se zloutkama do peny...pak nemuzou vam zustat nerozslehane kousky vajec:-))

  • Zdeněk Krejčí
    Zdeněk Krejčí |

    21. 11. 2005 12:23

    Dobrý den, prosím o radu: dělám podobný vaječňák, ale v loňském roce mi zůstaly nerozšlehané kousky vajíček, které se už nerozpustili. Na chuť to vliv nemělo, ale bylo to nepříjemné. Dík za odpověď na mail: zd.krejci@seznam.cz

  • Ilona Cooper
    Ilona Cooper |

    16. 11. 2005 21:22

    Vajecny konak prece nepije nikdo kazdej den,takze to nevadi ze je kaloricky,to se dela vetsinou jenom na vanoce,dekuji za recept.

  • Anonym
    Anonym |

    3. 10. 2005 23:04

    Nejlepsi konak jaky muzu v USA vyrobit. Dokonce je podobny tomu od maminky, i kdyz mene kaloricky (maminka do nej dava 5 zloutku). Znamym chutna lepe nez tradicni americky egg nog, coz je smetanovozloutkovy zaklad s brandy a muskatovym oriskem.

  • Jana Tichá
    Jana Tichá |

    5. 9. 2005 22:10

    Dávám ještě 100g práškového cukru a 1 neslazené mléko Tatra.

  • evca
    evca |

    5. 9. 2005 18:55

    Velmi lahodné.Neodhadla jsem presně čtvrt litru rumu a dala tam trochu vic,ale příště dám rumu méně. Dík, za skvělý recept.

  • Gábina Blažková
    Gábina Blažková |

    2. 12. 2004 11:48

    Děkuju za výborný recept. Dlouho jsem nemohla přijít na pořádný recept,jaký dělávala moje babička. Měla cukrovku,alr vaječňák si nikdy na Vánoce neodpustila. Dělala ho krásně hustý a lepkavý, prostě jako tenhle od vás. Ještě jednou děkuji a na zdraví!

  • Alena
    Alena |

    18. 11. 2004 08:29

    Vypadat blbě můžu i za rok bez vaječného koňaku, pokud budu jíst jako bezedná. Jednou za rok na vánoce si dám tento koňak za odměnu,že vypadám stále dobře...

  • Vladka Sedláčková
    Vladka Sedláčková |

    17. 11. 2004 07:36

    Olinko, dobré nekalorické je jenom voda. Tak dobrou chuť.

  • Klára
    Klára |

    16. 11. 2004 18:35

    Já to piju každý vánoce a vypadám dobře.

  • olinka
    olinka |

    9. 11. 2004 21:30

    verim, ze to dobre, ale taky nesmirne kaloricke...pokud to budete pit casto, tak nevim-nevim, jak budetevypadat za 5 let...

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    9. 11. 2004 18:26

    Opraveno.

  • Jiřina Koutníková
    Jiřina Koutníková |

    9. 11. 2004 17:46

    recept je na 1/2 l koňaku