Toskánské kuřecí řízky

Hodnocení:

Moje:

-
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g kuřecí maso prsa (nebo stehenní řízky)
    • citronová šťáva
    • pepř mletý
    • sůl
    • petrželka
    • 2
      ks vejce
    • hladká mouka
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, opepříme, osolíme, pokapeme olejem, citrónovou šťávou, přidáme nasekanou petržel. Takto upravené maso aspoň 2 hodiny marinujeme. Potom porce kuřete obalíme v mouce, namočíme ve vejcích a na oleji osmažíme.
2
Zdobíme plátkem citrónu a podáváme s bramborovou kaší.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Lucie Strauchová
    Lucie Strauchová |

    25. 2. 2009 16:15

    Dneksa jsme měli tuhle mňamku na oběd, opravdu dobrá změna.

  • Jitka Marková
    Jitka Marková |

    13. 1. 2007 14:00

    Moc dobré !!!!! Zajímavá změna "tradičních řízků." Dělala jsem na druhý svátek vánoční a úspěch byl veliký !! :-) Určitě znovu udělám !!!