Autor:

Toskánské kuřecí řízky

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
prsa (nebo stehenní řízky)
800 g
Citronová šťáva  
Pepř mletý  
Sůl  
Petrželka  
Vejce 2 ks
Hladká mouka  
Slunečnicový olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Maso naklepeme, opepříme, osolíme, pokapeme olejem, citrónovou šťávou, přidáme nasekanou petržel. Takto upravené maso aspoň 2 hodiny marinujeme. Potom porce kuřete obalíme v mouce, namočíme ve vejcích a na oleji osmažíme.

Zdobíme plátkem citrónu a podáváme s bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Toskánské kuřecí řízky

Komentáře

  1. Lucie Strauchová   25.02.2009 | 16:15 | reagovat |

    Dneksa jsme měli tuhle mňamku na oběd, opravdu dobrá změna.

  2. Jitka Marková   13.01.2007 | 14:00 | reagovat |

    Moc dobré !!!!! Zajímavá změna "tradičních řízků." Dělala jsem na druhý svátek vánoční a úspěch byl veliký !! :-) Určitě znovu udělám !!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web