Autor:

Toskánské kuřecí řízky

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
prsa (nebo stehenní řízky)
800 g
Citronová šťáva  
Pepř mletý  
Sůl  
Petrželka  
Vejce 2 ks
Hladká mouka  
Slunečnicový olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Maso naklepeme, opepříme, osolíme, pokapeme olejem, citrónovou šťávou, přidáme nasekanou petržel. Takto upravené maso aspoň 2 hodiny marinujeme. Potom porce kuřete obalíme v mouce, namočíme ve vejcích a na oleji osmažíme.

Zdobíme plátkem citrónu a podáváme s bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Paella Jak chutná Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Toskánské kuřecí řízky

Komentáře

  1. Lucie Strauchová   25.02.2009 | 16:15 | reagovat | závadný

    Dneksa jsme měli tuhle mňamku na oběd, opravdu dobrá změna.

  2. Jitka Marková   13.01.2007 | 14:00 | reagovat | závadný

    Moc dobré !!!!! Zajímavá změna "tradičních řízků." Dělala jsem na druhý svátek vánoční a úspěch byl veliký !! :-) Určitě znovu udělám !!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web