Autor:

Švager

15 minut PT0H15M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vepřová krkovice
možno kuřecí - co je doma, aby pokryly koláčový plech
 plátek
Cibule  
Česnek  
Eidam sýr  
Tatarská omáčka  
Koření
dle chuti (i podravka)
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso naskládáme na plech, posolíme, popeříme (nebo jen podravkujeme). Česnekem, nejlépe na plátky a cibulí, nakrájenou na plátky, úplně zakryjeme maso. Následně úplně zasypeme na hrubo strouhaným sýrem a zalejem tatarkou.
Pečeme, až je hotovo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Kuře v bylinkové strouhance na kapustových listech Říjnová tabule může být veselejší - 4 barevné recepty pro vás Články z

Komentáře k receptu: Švager

Komentáře

  1. IVANA SEDOVA   29.10.2006 | 9:34 | reagovat |

    docela dost tučné,ale výborné,ještě lepší takhle nechat do druhého dne uležet a potom teprve upéct.krásně se proleží

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web