Švager

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
15 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřová krkovice možno kuřecí - co je doma, aby pokryly koláčový plech
    • cibule
    • česnek
    • eidam sýr
    • tatarská omáčka
    • koření dle chuti (i podravka)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naskládáme na plech, posolíme, popeříme (nebo jen podravkujeme). Česnekem, nejlépe na plátky a cibulí, nakrájenou na plátky, úplně zakryjeme maso. Následně úplně zasypeme na hrubo strouhaným sýrem a zalejem tatarkou.
2
Pečeme, až je hotovo.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • IVANA SEDOVA
    IVANA SEDOVA |

    29. 10. 2006 09:34

    docela dost tučné,ale výborné,ještě lepší takhle nechat do druhého dne uležet a potom teprve upéct.krásně se proleží