Autor:

Švager

15 minut PT0H15M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vepřová krkovice
možno kuřecí - co je doma, aby pokryly koláčový plech
 plátek
Cibule  
Česnek  
Eidam sýr  
Tatarská omáčka  
Koření
dle chuti (i podravka)
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso naskládáme na plech, posolíme, popeříme (nebo jen podravkujeme). Česnekem, nejlépe na plátky a cibulí, nakrájenou na plátky, úplně zakryjeme maso. Následně úplně zasypeme na hrubo strouhaným sýrem a zalejem tatarkou.
Pečeme, až je hotovo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Haná Tradiční gurmánské speciality z Hané Články z

Komentáře k receptu: Švager

Komentáře

  1. IVANA SEDOVA   29.10.2006 | 9:34 | reagovat |

    docela dost tučné,ale výborné,ještě lepší takhle nechat do druhého dne uležet a potom teprve upéct.krásně se proleží

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web