Autor:

Švager

15 minut PT0H15M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vepřová krkovice
možno kuřecí - co je doma, aby pokryly koláčový plech
 plátek
Cibule  
Česnek  
Eidam sýr  
Tatarská omáčka  
Koření
dle chuti (i podravka)
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso naskládáme na plech, posolíme, popeříme (nebo jen podravkujeme). Česnekem, nejlépe na plátky a cibulí, nakrájenou na plátky, úplně zakryjeme maso. Následně úplně zasypeme na hrubo strouhaným sýrem a zalejem tatarkou.
Pečeme, až je hotovo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Švager

Komentáře

  1. IVANA SEDOVA   29.10.2006 | 9:34 | reagovat |

    docela dost tučné,ale výborné,ještě lepší takhle nechat do druhého dne uležet a potom teprve upéct.krásně se proleží

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web