Autor:

Šup šup perník paní Hrochové

80 minut PT0H80M
Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 600 g
Cukr 300 g
Vejce 1 ks
Prášek do perníku 1 ks
Prášek do pečiva 1/2 ks
Tuk
rozpuštěný, nebo olej
100 g
Kakao 2 lžíce
Káva  
Poleva
na zdobení
 
Marmeláda
na potření
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Ze všech surovin zadělat hustší lité těsto silnější černou uvařenou kávou, nebo mlékem a trochu kávy dosypat. Péci ve vymazananém a vysypaném pekáči nejprve v mírné troubě, když vykyne zvýšit teplotu. Po upečení a vyklopení se může perník rozříznout a promazat marmeládou, nebo se může polít některou z polev a ozdobit např ořechy, kokosem apod., nebo oboje - fantazii se meze nekladou. Je ale dobrý i jen tak pocukrovaný.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sýrové koláčky se salsou Podzimní vegetariánské menu Články z

Komentáře k receptu: Šup šup perník paní Hrochové

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web