Autor:

Studená broskvová polévka

160 minut PT0H160M
Ingredience
Broskve 400 g
Voda 3/4 l
Máslo 30 g
Hladká mouka 30 g
Sladká smetana 1/4 l
Červené víno 1 dl
Cukr krupice 50 g
Citronová šťáva  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Omyté broskve krátce povaříme v oslazené vodě doměkka.

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem z broskví, smetanou a 5 minut povaříme.

Pak přidáme oloupané a na kostky nakrájené broskve, víno a podle chuti citronovou šťávu.

Dáme vychladit na 2 hodiny do chladničky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Zeleninový vývar - zeleninu v tekuté formě milují všichni Vývar je grunt! Články z

Komentáře k receptu: Studená broskvová polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit? Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit?
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web