Autor:

Studená broskvová polévka

160 minut PT0H160M
Ingredience
Broskve 400 g
Voda 3/4 l
Máslo 30 g
Hladká mouka 30 g
Sladká smetana 1/4 l
Červené víno 1 dl
Cukr krupice 50 g
Citronová šťáva  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Omyté broskve krátce povaříme v oslazené vodě doměkka.

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem z broskví, smetanou a 5 minut povaříme.

Pak přidáme oloupané a na kostky nakrájené broskve, víno a podle chuti citronovou šťávu.

Dáme vychladit na 2 hodiny do chladničky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Studená broskvová polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní! Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní!
Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari! Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari!
Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web