Autor:

Studená broskvová polévka

160 minut PT0H160M
Ingredience
Broskve 400 g
Voda 3/4 l
Máslo 30 g
Hladká mouka 30 g
Sladká smetana 1/4 l
Červené víno 1 dl
Cukr krupice 50 g
Citronová šťáva  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Omyté broskve krátce povaříme v oslazené vodě doměkka.

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem z broskví, smetanou a 5 minut povaříme.

Pak přidáme oloupané a na kostky nakrájené broskve, víno a podle chuti citronovou šťávu.

Dáme vychladit na 2 hodiny do chladničky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Studená broskvová polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web