Štubnácká pochoutka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřová kýta
    • olej
    • sojová omáčka
    • vejce
    • škrobová moučka Solamyl
    • cibule
    • bílé víno
    • cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kýtu nakrájíme na medailonky, cibuli nakrájíme na plátky, přidáme sojovou omáčku, vejce, solamyl, bílé víno, cukr a vypracujeme polořídké těstíčko. Do této hmoty přidáme nakrájenou a naklepanou maso, necháme odležet v chladničce alespoň 12 hodin.
2
Potom na rozehřátém oleji opečeme medailonky do měkka a podáváme s vařenými brambory nebo rýží.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.