Autor:

Štubnácká pochoutka

Snadné
Ingredience
Vepřová kýta  
Olej  
Sojová omáčka  
Vejce  
Škrobová moučka
Solamyl
 
Cibule  
Bílé víno  
Cukr  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kýtu nakrájíme na medailonky, cibuli nakrájíme na plátky, přidáme sojovou omáčku, vejce, solamyl, bílé víno, cukr a vypracujeme polořídké těstíčko. Do této hmoty přidáme nakrájenou a naklepanou maso, necháme odležet v chladničce alespoň 12 hodin.

Potom na rozehřátém oleji opečeme medailonky do měkka a podáváme s vařenými brambory nebo rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jak správně naporcovat drůbež? Články z

Komentáře k receptu: Štubnácká pochoutka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web