Autor:

Špenátový nákyp III.

Střední
Ingredience
Listový špenát 1 balíček
Vejce 2 ks
Sladká smetana  
Pepř mletý  
Česnek  
Koriandr  
Cibule  
Sýr
(Parmazán)
 
Olivový olej  
Strouhanka
Event.
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Na oleji necháme zpěnit cibuli, přidáme špenát, osolíme, přidáme mletý pepř, koriandr a chvíli dusíme. Do směsi vmícháme trochu smetany, přidáme česnek, žloutky, strouhaný sýr a opatrně vmícháme sníh z bílků. Můžeme zahustit trochou strouhanky. Vzniklé těsto nalijeme do zapékací misky vyložené papírem na pečení. Upečeme v troubě.

Podáváme s bylinkovo-česnekovou francouzskou bagetou - viz. jiný recept.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Grilované jehněčí kotletky se salátem Tipy na dobroty na váš rošt Články z

Komentáře k receptu: Špenátový nákyp III.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Obezita vás může zabít. V Česku jí trpí stále více lidí Obezita vás může zabít. V Česku jí trpí stále více lidí
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web