Autor:

Špenátový nákyp III.

Střední
Ingredience
Listový špenát 1 balíček
Vejce 2 ks
Sladká smetana  
Pepř mletý  
Česnek  
Koriandr  
Cibule  
Sýr
(Parmazán)
 
Olivový olej  
Strouhanka
Event.
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Na oleji necháme zpěnit cibuli, přidáme špenát, osolíme, přidáme mletý pepř, koriandr a chvíli dusíme. Do směsi vmícháme trochu smetany, přidáme česnek, žloutky, strouhaný sýr a opatrně vmícháme sníh z bílků. Můžeme zahustit trochou strouhanky. Vzniklé těsto nalijeme do zapékací misky vyložené papírem na pečení. Upečeme v troubě.

Podáváme s bylinkovo-česnekovou francouzskou bagetou - viz. jiný recept.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Špenátový nákyp III.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web