Špenátovo-cibulový dip

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Jana Han

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balení cibulová polévka - v sáčku
    • 2
      hrnek zakysaná smetana hustá
    • 300
      g mražený špenát Ne pyré!

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Špenát rozmrazit, vymačkat a případně ještě nasekat nadrobno, smíchat s 1 pytlíkovou polévkou a smetanou a nechat v ledničce proležet minimálně 2 hodiny.
2
Podávat se syrovou zeleninou, bramborovými lupínky, kousky chleba apod.

Komentáře k receptu

  • Marie Svobodová
    Marie Svobodová |

    27. 2. 2006 12:37

    Já kupuji cibulovou polévku v Lídlu, ale nevím jestli je informace pro Vás ještě aktuální, dříve jsem dotaz nečetla.Svobodová

  • Anonym
    Anonym |

    28. 11. 2005 10:41

    Dobrý den,můžete prosím někdo poradit, kde se dá sehnat cibulová polévka v sáčku?? Už jsem jí sháněla leckde,ale zatím zcela bezvýsledně :o( Děkuji předem za radu L.Marková.