Autor:

Šmigrustovka

Ingredience
Uzený bůček 200 g
Vejce 4 ks
Hladká mouka 2 lžíce
Citron 4 plátek
Pepř mletý  
Chilli papričky  
Petrželka  
Sůl  
Kondenzované mléko
neslazené
1 plechovka
Klobása
nožky
4 ks
Krenex 4 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Uzené maso vaříme v 1 litru vody doměkka, poté vyjmeme z hrnce. Vývar zahustíme moukou rozšlehanou v mléce. Osolíme, přidáme krenex a povaříme. Na každý talíř dáme porci pokrájeného uzeného masa, kousky klobásky a vajec uvařených natvrdo.

Polévku ochutíme pepřem, chilli, plátky citronu, petrželkou a zalijeme jí maso na talířích.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Maso plné bylinek Články z

Komentáře k receptu: Šmigrustovka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web