Šmigrustovka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g uzený bůček
    • 4
      ks vejce
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 4
      plátek citron
    • pepř mletý
    • chilli papričky
    • petrželka
    • sůl
    • 1
      plechovka kondenzované mléko neslazené
    • 4
      ks klobása nožky
    • 4
      lžička krenex

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uzené maso vaříme v 1 litru vody doměkka, poté vyjmeme z hrnce. Vývar zahustíme moukou rozšlehanou v mléce. Osolíme, přidáme krenex a povaříme. Na každý talíř dáme porci pokrájeného uzeného masa, kousky klobásky a vajec uvařených natvrdo.
2
Polévku ochutíme pepřem, chilli, plátky citronu, petrželkou a zalijeme jí maso na talířích.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.