Autor:

Šmigrustovka

Ingredience
Uzený bůček 200 g
Vejce 4 ks
Hladká mouka 2 lžíce
Citron 4 plátek
Pepř mletý  
Chilli papričky  
Petrželka  
Sůl  
Kondenzované mléko
neslazené
1 plechovka
Klobása
nožky
4 ks
Krenex 4 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Uzené maso vaříme v 1 litru vody doměkka, poté vyjmeme z hrnce. Vývar zahustíme moukou rozšlehanou v mléce. Osolíme, přidáme krenex a povaříme. Na každý talíř dáme porci pokrájeného uzeného masa, kousky klobásky a vajec uvařených natvrdo.

Polévku ochutíme pepřem, chilli, plátky citronu, petrželkou a zalijeme jí maso na talířích.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ředkvičková polévka s ricottou Uvařeno na víkend snadno a rychle Články z

Komentáře k receptu: Šmigrustovka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web