Smažená niva proložená

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g sýr niva
    • 150
      g šunka
    • 1
      ks vejce
    • 50
      ml mléko
    • 50
      g hladká mouka
    • strouhanka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Sýr nivu nakrájíme na 5 mm silné plátky. na každý plátek položíme šunku a přiložíme druhým plátkem, obalíme v těstíčku a ve strouhance, smažíme.
2
Těstíčko: vejce, mléko, mouka - smícháme a poté obalíme ve strouhance.
3
Podáváme s brambory.
Zařazení: Pokrmy Z mléka / sýra
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Miroslava Severová
    Miroslava Severová |

    24. 3. 2009 07:34

    Smažená niva je velká mňamka, to děláme ať už se šunkou nebo jen tak samotnou, tolik se netáhně jako smažená cihla.

  • helena vejnarová
    helena vejnarová |

    23. 3. 2009 17:25

    vyzkoušela jsem a s hranolkama to nemá chybudávám velkou 1

  • cicolina
    cicolina |

    17. 5. 2007 15:17

    Mio, tak to jsme dve :-))). Ale radeji to nezkousej, at ti ta dobrota v zaludku chvíli vydrzí :-))) Já mám ten problém, ze nez jí obalím, polovinu jí stihnu sníst jen tak :-)))

  • mia
    mia |

    17. 5. 2007 15:00

    sákriš, to ale zní po všech čertech dobře,to zkusím.nivu bych mohla i s pudinkem snad

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    9. 5. 2007 11:13

    To musím vyzkoušet, určitě to bude chutnější než smažák z eidamu (ten mi moc nejede)