Autor:

Smažená niva proložená

Snadné
Ingredience
Sýr Niva 400 g
Šunka 150 g
Vejce 1 ks
Mléko 50 ml
Hladká mouka 50 g
Strouhanka  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mléka / sýra

Sýr nivu nakrájíme na 5 mm silné plátky. na každý plátek položíme šunku a přiložíme druhým plátkem, obalíme v těstíčku a ve strouhance, smažíme.
Těstíčko: vejce, mléko, mouka - smícháme a poté obalíme ve strouhance.
Podáváme s brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Karamelové potěšení Články z

Komentáře k receptu: Smažená niva proložená

Komentáře

  1. Miroslava Severová   24.03.2009 | 7:34 | reagovat |

    Smažená niva je velká mňamka, to děláme ať už se šunkou nebo jen tak samotnou, tolik se netáhně jako smažená cihla.

  2. helena vejnarová   23.03.2009 | 17:25 | reagovat |

    vyzkoušela jsem a s hranolkama to nemá chybudávám velkou 1

  3. cicolina   17.05.2007 | 15:17 | reagovat |

    Mio, tak to jsme dve :-))). Ale radeji to nezkousej, at ti ta dobrota v zaludku chvíli vydrzí :-))) Já mám ten problém, ze nez jí obalím, polovinu jí stihnu sníst jen tak :-)))

  4. mia   17.05.2007 | 15:00 | reagovat |

    sákriš, to ale zní po všech čertech dobře,to zkusím.nivu bych mohla i s pudinkem snad

  5. Ivana Přikrylová   09.05.2007 | 11:13 | reagovat |

    To musím vyzkoušet, určitě to bude chutnější než smažák z eidamu (ten mi moc nejede)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web