Sladkokyselý květák

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
30 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks květák
    • 1
      ks cibule
    • 4
      lžíce cukr
    • 2
      lžíce ocet
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Květák rozebraný na růžičky, cibuli pokrájenou na kolečka zalijeme 1 litrem ochucené vody (ocet sůl, pepř, cukr) a povaříme do měkka. Nechám vychladnout a můžeme podávat jako přílohu k minutkám.
2
Co nespotřebujeme, necháme v uzavřené sklenici v lednici, kde takto květák vydrží až 14 dní.
Zařazení: Přílohy Zeleninové

Komentáře k receptu

  • Gabriela B
    Gabriela B |

    11. 8. 2006 18:53

    Vyzkoušeno, chválíme. Výborná příloha ke grilovanému masu.