Autor:

Sladkokyselý květák

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Květák 1 ks
Cibule 1 ks
Cukr 4 lžíce
Ocet 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Zeleninové

Květák rozebraný na růžičky, cibuli pokrájenou na kolečka zalijeme 1 litrem ochucené vody (ocet sůl, pepř, cukr) a povaříme do měkka. Nechám vychladnout a můžeme podávat jako přílohu k minutkám.
Co nespotřebujeme, necháme v uzavřené sklenici v lednici, kde takto květák vydrží až 14 dní.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Sladkokyselý květák

Komentáře

  1. Gabriela B   11.08.2006 | 18:53 | reagovat |

    Vyzkoušeno, chválíme. Výborná příloha ke grilovanému masu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web