Autor:

Sladkokyselý květák

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Květák 1 ks
Cibule 1 ks
Cukr 4 lžíce
Ocet 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Zeleninové

Květák rozebraný na růžičky, cibuli pokrájenou na kolečka zalijeme 1 litrem ochucené vody (ocet sůl, pepř, cukr) a povaříme do měkka. Nechám vychladnout a můžeme podávat jako přílohu k minutkám.
Co nespotřebujeme, necháme v uzavřené sklenici v lednici, kde takto květák vydrží až 14 dní.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Sladkokyselý květák

Komentáře

  1. Gabriela B   11.08.2006 | 18:53 | reagovat |

    Vyzkoušeno, chválíme. Výborná příloha ke grilovanému masu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web