Salát z červené řepy s klobásou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g kabanos
    • 1
      lžíce hořčice
    • 3
      lžíce ocet
    • 6
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • petrželová nať
    • 1
      lžička tymián
    • 500
      g červená řepa uvařená

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Řepu nakrájíme na tenoučké plátky. Zalijeme ji nálevem ze 2 lžic octa, 4 lžic oleje, tymiánu, soli a pepře. Necháme 30 min odležet. Ze zbytku octa, oleje, horčice, soli a pepře vymícháme druhou zálivku, kterou zalijeme na kolečka nakrájenou klobásu a promícháme. Do středu mísy dáme klobásu a dokola obložíme řepou. Posypeme sekanou natí a cibulí.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    29. 9. 2005 07:03

    Milý anonym, jedlo môžu pokaziť len ľudia, ktorí nie sú schopní stáť za svojim názorom a podpísať sa. Zbabelci vykrikujú spoza múra. Alebo ako hovorí jedno príslovie u nás : Psí hlas do neba nedôjde.

  • Anonym
    Anonym |

    27. 9. 2005 23:35

    Klobása kazí zeleninu, uzeniny nejíst!!!!!!!!

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    27. 9. 2005 07:02

    Máte pravdu, čerstvého tymiánu. Ja si totiž bylinky pestujem na balkóne. Ale pravdu povediac, chce to toho tymiánu viac, aby ho bolo dobre cítiť. Keď už nemám čerstvý, tak použijem sušený, ale sypem od oka, radšej viac. Ale každý má inú chuť, chce to ochutnať.

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    26. 9. 2005 20:43

    Terezko, urcite je mysleno zeleneho tymianu, jinak lzicka se mi zda moc:-)) Cervenu repu mame radi, tak urcite zkusim, diky za napad.