Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0x
0 1 5
Autor:

Rychlé a levné rizoto

Střední
Ingredience
Vepřové maso
nebo kuřecí
 
Olej  
Červená paprika 1 ks
Cibule
větší
1 ks
Žampiony 250 g
Vývar
vepřový nebo kuřecí
100 ml
Smetana 12%  
Sýr 150 g
Sůl  
Pepř mletý  
Rýže  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z hub, Z rýže, Vepřové

Maso nakrájíme na tenčí nudličky, cibuli překrojíme napůl a nakrájíme na velmi tenké plátky (můžeme ještě překrojit napůl), žampiony nakrájíme také na tenké plátky a papriku taktéž.

Do větší pánvičky dáme trochu oleje, na něj dáme zlehka smažit cibulku, po chvilce přidáme žampiony a nakonec papriku. Vše necháme asi 15 minut zlehka smažit, pak přidáme maso, osolíme, opepříme a osmahneme.

Přidáme vývar a dusíme do měkka, až je maso měkké zalijeme lehce smetanou a přidáme strouhaný sýr.

Nakonec vmícháme předem uvařenou rýži.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Rychlé a levné rizoto

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Vložit recept
Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Další weby Mladé fronty

Dialog
X