Autor:

Rybářská ucha

Střední
Ingredience
Vývar 1,5 l
Candát
mník, štika...
200 g
Cibule 80 g
Brambory 600 g
Pepř celý  
Bobkový list  
Zelená nať
petrželka, pažitka
 
Sůl  
Máslo
kousek
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Drobné ryby očistíme, vykucháme a uvaříme ve vodě. Vývar procedíme, přidáme krájené brambory, celé hlavičky drobné cibule, na kousky nakrájené ryby a vaříme asi 30 minut. Během varu sbíráme na povrchu vzniklou pěnu.

Deset minut před dovařením přidáme celý pepř, bobkový list a osolíme. Do hotové polévky přidáme máslo.

Uchu podáváme s kousky, ryby, brambor a cibule a sekanou zelenou natí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Houby na talíři Články z

Komentáře k receptu: Rybářská ucha

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web