Rybářská ucha

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1,5
      l vývar
    • 200
      g candát mník, štika...
    • 80
      g cibule
    • 600
      g brambory
    • pepř celý
    • bobkový list
    • zelená nať petrželka, pažitka
    • sůl
    • máslo kousek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Drobné ryby očistíme, vykucháme a uvaříme ve vodě. Vývar procedíme, přidáme krájené brambory, celé hlavičky drobné cibule, na kousky nakrájené ryby a vaříme asi 30 minut. Během varu sbíráme na povrchu vzniklou pěnu.
2
Deset minut před dovařením přidáme celý pepř, bobkový list a osolíme. Do hotové polévky přidáme máslo.
3
Uchu podáváme s kousky, ryby, brambor a cibule a sekanou zelenou natí.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.