Autor:

Rybářská ucha

Střední
Ingredience
Vývar 1,5 l
Candát
mník, štika...
200 g
Cibule 80 g
Brambory 600 g
Pepř celý  
Bobkový list  
Zelená nať
petrželka, pažitka
 
Sůl  
Máslo
kousek
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Drobné ryby očistíme, vykucháme a uvaříme ve vodě. Vývar procedíme, přidáme krájené brambory, celé hlavičky drobné cibule, na kousky nakrájené ryby a vaříme asi 30 minut. Během varu sbíráme na povrchu vzniklou pěnu.

Deset minut před dovařením přidáme celý pepř, bobkový list a osolíme. Do hotové polévky přidáme máslo.

Uchu podáváme s kousky, ryby, brambor a cibule a sekanou zelenou natí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Reklama
Castagnaccio do skla Energie na talíři Články z

Komentáře k receptu: Rybářská ucha

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web