Autor:

Rybářská pochoutka v alobalu

Střední
Ingredience
Rybí file 4 plátek
Cibule 1 ks
Česnek 4 stroužek
Bazalka 1 lžička
Máslo 2 lžíce
Sůl  
Alobal  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Alobal potřeme rozpuštěným máslem, na každý čtverec položíme plátek filé, osolíme, posypeme nakrájenou cibulí, česnekem a sušenou bazalkou. Pokapeme máslem a alobal dobře uzavřeme. Pečeme v troubě 30 minut.

Podáváme s vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Cizrnová polévka s citronovou kůrou a ricottou Sváteční menu pro přátele po italsku Články z

Komentáře k receptu: Rybářská pochoutka v alobalu

Komentáře

  1. recepty73   12.11.2010 | 10:05 | reagovat |

    ...chyba v názvu :-(

    1. danyi@mf.cz   12.11.2010 | 10:27 | reagovat |

      Děkuji za komentář, hned to opravíme. Hezký den. :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web