Autor:

Rybářská pochoutka v alobalu

Střední
Ingredience
Rybí file 4 plátek
Cibule 1 ks
Česnek 4 stroužek
Bazalka 1 lžička
Máslo 2 lžíce
Sůl  
Alobal  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Alobal potřeme rozpuštěným máslem, na každý čtverec položíme plátek filé, osolíme, posypeme nakrájenou cibulí, česnekem a sušenou bazalkou. Pokapeme máslem a alobal dobře uzavřeme. Pečeme v troubě 30 minut.

Podáváme s vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Měsíčky ze sladkých brambor Pohodová čtyřka - batáty, banány, pohanka a zázvor Články z

Komentáře k receptu: Rybářská pochoutka v alobalu

Komentáře

  1. recepty73   12.11.2010 | 10:05 | reagovat |

    ...chyba v názvu :-(

    1. danyi@mf.cz   12.11.2010 | 10:27 | reagovat |

      Děkuji za komentář, hned to opravíme. Hezký den. :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web