Autor:

Rožata

Snadné
Ingredience
Vejce 6 ks
Cukr 6 lžíce
Mléko 6 dl
Citronová kůra
(z celého citronu)
1 ks
Hnědý rum
nebo Maraskino
1 lžíce
Kostkový cukr
na karamel
14 kostka

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Vejce ušleháme s cukrem, mlékem, citronovou kůrou a rumem.

Zvlášť zkaramelizujeme kostky cukru a chladnoucím karamelem potáhneme teflonový kastrol. Do kastrolu vlijeme připravenou směs, vložíme do předehřáté trouby a při střední teplotě rožatu upečeme.

Necháme jej trochu zchladnout a pak jej opatrně vyklopíme, přičemž dáváme pozor, aby nevystříkl horký karamel.

V létě můžeme dát na hodinu na dvě vychladit do chladničky. V miskách jednotlivé porce zalijeme karamelem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí cassoulet s fazolemi a klobásou Menu pro přátele Články z

Komentáře k receptu: Rožata

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Halina Pawlowská: Když člověk hubne, není s ním sranda! Halina Pawlowská: Když člověk hubne, není s ním sranda!
To je láska! Muže jeho psi neopustili ani po vážném úrazu To je láska! Muže jeho psi neopustili ani po vážném úrazu
Za bolestivou menstruaci může vážná nemoc, nebo dokonce i partner Za bolestivou menstruaci může vážná nemoc, nebo dokonce i partner
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web