Rajčatový salát s cizrnou a sýrem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
20 minut
4
porce
neuvedeno
autor: ČernáLuna

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g rajčata
    • 265
      g cizrna pevný podíl v konzervě
    • 100
      g sýr gran moravia nebo jakýkoliv sýr parmezánového typu
    • 500
      g bílý jogurt tučný
    • 4
      stroužek česnek
    • bazalka čerstvá
    • oregáno čerstvé
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z cizrny slijeme nálev a propláchneme ji v čisté vodě. Smícháme s na kostičky nakrájenými rajčaty a sýrem (nezapomeneme z něj ostranit povoskovaný konec, u sýrů tohoto typu často bývá).
2
V jogurtu si rozmícháme vylisovaný česnek (já dávám 4 stroužky, ale velmi záleží na tom, jestli je český nebo čínský), listy bazalky, oregáno, pepř a sůl.
3
Poté vše smícháme dohromady.
4
Podáváme s pečivem.

Komentáře k receptu

  • letora
    letora |

    1. 11. 2013 18:09

    velké překvápko, cizrny by mohlo být i víc :-* :-P