Autor:

Ragů s mušlemi

Střední
Ingredience
Mušle
ve vlastní šťávě
 
Tuňák - ve vlastní šťávě
nemusí být
 
Olivový olej  
Cibule
větší
1/2 ks
Rajský protlak  
Sekaná rajčata
Pasata di pomodoro
 
Mrkev
velká
1 ks
Sůl  
Chilli  
Petrželka  
Parmazán
nebo eidam
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Do hrnce dáme olivový olej, asi tak 2 deci. Oloupanou cibuli na jemno nakrájíme a na oliv. oleji necháme zesklovatět a přidáme sekaná rajčata, rajčatový protlak, nastrouhanou mrkev, sůl, chilli a mušle.
Na mírném ohni vaříme dokud olej nestoupne na povrch, pak přidáme tuňáka (nemusí být) a petrželku.
Podáváme s těstovinami Penne rigate (trubkami) sypané strouhaným parmezánem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Dušené kapustičky Co dát v lednu na stůl? Články z

Komentáře k receptu: Ragů s mušlemi

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web