Autor:

Pstruh s hráškem

Střední
Ingredience
Pstruh 4 ks
Rostlinný olej 2 lžíce
Sterilovaný hrášek
4-6
6 lžíce
Citronová šťáva 4 lžíce
Máslo 4 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Přílohy, Brambory, Rybí

Vykuchané pstruhy osolíme, poprašíme moukou a na každé straně asi 4 minuty pečeme na rozpáleném oleji. Poté je přendáme na nahřatý talíř. Do oleje, ve kterém jsme opékali pstruhy, přidáme máslo, citronovou šťávu, přisypeme sterilovaný hrášek, krátce prohřejeme a rozdělíme na opečené pstruhy. Podáváme s vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vaření na zahradě. Skvělé recepty na gril pro celou rodinu Články z

Komentáře k receptu: Pstruh s hráškem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web