Pstruh s hráškem

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks pstruh
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 6
      lžíce sterilovaný hrášek 4-6
    • 4
      lžíce citronová šťáva
    • 4
      lžíce máslo
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vykuchané pstruhy osolíme, poprašíme moukou a na každé straně asi 4 minuty pečeme na rozpáleném oleji. Poté je přendáme na nahřatý talíř. Do oleje, ve kterém jsme opékali pstruhy, přidáme máslo, citronovou šťávu, přisypeme sterilovaný hrášek, krátce prohřejeme a rozdělíme na opečené pstruhy. Podáváme s vařenými brambory.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.