Autor:

Prasečí ouška aneb Brejle

Snadné
Ingredience
Listové těsto 1 ks
Cukr
bílý nebo třtinový
 
Pečící papír  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Těsto rozválíme na slabší placku, celé pospeme hustě cukrem a zabalíme z každé strany vždy do půlky, poté nakrájíme na na slabší plátky, které pokládáme na plech vyložený pečícím papírem (vzniknou nám jakoby ležící brejle), pečeme v předehřáte troubě na 180 až 200 stupňů dozlatova, podáváme teplé i studené při jakékoliv příležitosti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Karamelové potěšení Články z

Komentáře k receptu: Prasečí ouška aneb Brejle

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web