Autor:

Prasečí brambory

Snadné
Pro 1 osobu:
Brambory
4-5
5 ks
Sůl 1 špetka
Grilovací koření 1 lžička
Česnek 2 stroužek
Olej  
Prasečí brambory

Postup přípravy:

Brambory ve slupce pečlivě omyjeme, aby nebyly vidět žádné nečistoty a poté překrojíme na 1/2 nebo 1/4 záleží na velikosti brambor. Takto připravené brambory naskládáme na pečící plech (nevymaštěný), brambory posolíme a vložíme do trouby na 250 °C (elektrická).

Mezitím co se nám brambory pečou, připravíme si „mazání“. Oloupaný česnek podle chuti prolisujeme do nádoby, přidáme grilovací koření a trochu oleje. Celou tuto směs promícháme a přidáme vodu, aby se nám to lépe nanášelo a směs nebyla hustá. První „pomazání“ provedeme cca po 30 - 45 minutách, když nám brambory začínají hnědnout, vyndáme a servírujeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Plněné lososové brambory Brambory - podzimní královny. Tradiční i neobvyklé recepty Články z

Komentáře k receptu: Prasečí brambory

Komentáře

  1. autor receptu   06.05.2006 | 8:05 | reagovat |

    Můžete to servírovat jen tak nebo jako přílohu. Obojí je vhodná kombinace.

  2. Anonym   13.03.2006 | 21:44 | reagovat |

    Jen tak.

  3. Tereza Jarčušková   13.03.2006 | 13:30 | reagovat |

    Servírujeme ako prílohu alebo k niečomu ?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web