Pochoutkový salát

Hodnocení:

Moje:

10 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g měkký salám
    • 150
      g sterilovaný hrášek
    • 100
      g majonéza
    • 2
      ks nakládané okurky
    • 2
      ks cibule
    • hořčice
    • 2
      ks kapie
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny přísady nakrájíme na kostičky, okořeníme, promícháme s majonézou a hořčicí. Necháme odležet a mažeme na veku.

Komentáře k receptu

  • Radek
    Radek |

    6. 11. 2015 09:31

    To je totáolně špatný recept. Rozhodně ne 2 cibule!!! Na půl kila jen čtvrtka!! A ne měký salám ale šunkový když už. A kapie? No to už vůbec ne!! :-X

  • janka
    janka |

    23. 4. 2014 13:28

    nejvetsi rozdil je v tom, ze v parizskem je kukurice, ale tak to delaj u nas a jinde to muze byt jinaci, jiny kraj jiny mrav, znate to :-\

  • Tinkapletinka
    Tinkapletinka |

    23. 4. 2014 13:17

    co vím tak pochotkový je s měkkým salámem a pařížský se šunkou . o cibuli vůbec nejde ,ale to je jen můj názor , mohu se plést.

  • euroborka
    euroborka |

    20. 3. 2014 21:37

    zadny rozdil mezi pochoutkovym a parizskym neni...jen to pochoutkoveho se dava mene cibule ;-)

  • 1Mikina
    1Mikina |

    6. 3. 2014 01:16

    Podle mne tam vůbec kapie nepatří. Množství jako 2 ks cibule, 2 ks kapie, 2 ks naložené okurky je dost sporné. Tyto suroviny mohou mít různou velikost. Navíc kapie může být naložená i čerstvá. U hořčice není uvedeno množství žádné.Právě u těchto receptů je množství velmi důležité. Naštěstí jsem po jednom zklamání objevila vynikající recept, takže toto ani zkoušet nebudu. Ale není to nic proti ničemu. Každý máme jiné chutě.

  • líba
    líba |

    1. 10. 2012 11:30

    dnes jsem udělala vnučce vlašský salát,je výborný,lepší než koupený.přidávám recept.brambory vařené ve slupce ,majolka ,kys.okurka,steril.hrášek,vařený celer,kousek.vařená mrkev, hořčice,1 lžička cukru,pepř,vorčestr a sul, kapka octa,vše dle chut <:-) i.jo vše krajime na nudličky.dobrou chut.

  • Renata
    Renata |

    4. 6. 2012 16:58

    Pokud vidím dobře, tak název je pochoutkový a ne vlašský.

  • isis
    isis |

    24. 4. 2012 13:56

    Do vlašáku kapie?Co je to zase za blbost?A ani cibule tam nepatří.

  • nnln
    nnln |

    9. 11. 2011 18:52

    Do vlašáku se dávají brambory. Mě by ale zase zajímalo, jaký je rozdíl mezi pochoutkovým a pařížským. Nebo jsou vážně stejné?

  • Linda83
    Linda83 |

    7. 11. 2011 12:58

    Můžete mi prosím poradit, jaký je rozdíl mezi pochoutkových a vlašských salátem? Co je v kterém navíc nebo čím se liší? ingrediencemi se mi to zdá stejné, děkuji.

  • Anonym
    Anonym |

    28. 8. 2006 11:22

    dobré, ale nic nového

  • Lubor
    Lubor |

    25. 10. 2005 19:26

    Klasika, ale dobrá