Autor:

Plněné zelné listy II

60 minut PT0H60M
Střední
Ingredience
Hlávkové zelí
Střední
1 ks
Vepřový bůček
Pomletý
1/2 kg
Rýže 1 hrnek
Rajský protlak 1 plechovka
Mletá sladká paprika 1 lžíce
Cibule
Velká
1 ks
Česnek 6 stroužek
Ocet 3 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Ze zeleniny

Osmažíme nakrajenou cibuli a česnek do růžova. Namleté maso, propláchnutou rýži, protlak, a koření promícháme. Přidáme osmaženou cibuli a česnek. 15 min povaříme v octové a mírně osolené vodě hlávku zelí aby nam šly listy zelí dobře odloupnout. Poté si připravíme dostatečné množství zelných listů. Listy naplníme připravenou směsí asi jedna velká lžíce na jeden list a zamotáme. Naskládame do hrnce (je možne i do tlakového) a podlejeme zbylou vodou od vaření zelné hlávky tak aby byly zality z jedné poloviny. Dusíme cca 45 min.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Jarní hit - svěží salátové pokrmy Články z

Komentáře k receptu: Plněné zelné listy II

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web