Autor:

Plněné brambory na gril

Střední
Ingredience
Grilovací koření  
Tvrdý sýr 6 plátek
Anglická slanina 6 plátek
Olej  
Sůl  
Alobal  
Brambory
větších kusů
6 ks
Hermelín
proužky
6 ks
Kapie
proužků
6 ks
Cibule 6 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Omytou syrovou bramboru ve slupce vydlabeme nožem z vrchu tak, aby v bramboře vznikla hlubší díra na náplň. Napěchujeme do ní plátek sýra, slaninu, hermelín, proužek kapie a cibuli. Pokud máme brambory malé, dáme do nich ingredience podle možnosti naplnění.

Poté bramboru na kousku alobalu potřeme jemně olejem s trochou soli a grilovacím kořením, zabalíme a položíme na gril. Vidličkou zjistíme, zda jsou brambory hotové. Pokud jsou měkké, rozbalíme je a podáváme. Vhodné jsou jako příloha ke grilovanému masu, ale dají se konzumovat i samotné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Plněné brambory na gril

Komentáře

  1. Iveta Bílková   30.07.2009 | 11:39 | reagovat |

    Toto vypadá velice chutně!Jakou dobu se to zhruba dělá při střední velikosti brambor?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web