Autor:

Plněné brambory na gril

Střední
Ingredience
Grilovací koření  
Tvrdý sýr 6 plátek
Anglická slanina 6 plátek
Olej  
Sůl  
Alobal  
Brambory
větších kusů
6 ks
Hermelín
proužky
6 ks
Kapie
proužků
6 ks
Cibule 6 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Omytou syrovou bramboru ve slupce vydlabeme nožem z vrchu tak, aby v bramboře vznikla hlubší díra na náplň. Napěchujeme do ní plátek sýra, slaninu, hermelín, proužek kapie a cibuli. Pokud máme brambory malé, dáme do nich ingredience podle možnosti naplnění.

Poté bramboru na kousku alobalu potřeme jemně olejem s trochou soli a grilovacím kořením, zabalíme a položíme na gril. Vidličkou zjistíme, zda jsou brambory hotové. Pokud jsou měkké, rozbalíme je a podáváme. Vhodné jsou jako příloha ke grilovanému masu, ale dají se konzumovat i samotné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Plněné brambory na gril

Komentáře

  1. Iveta Bílková   30.07.2009 | 11:39 | reagovat |

    Toto vypadá velice chutně!Jakou dobu se to zhruba dělá při střední velikosti brambor?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web