Pljeskavica

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg mleté maso - hovězí
    • 0,5
      kg jehněčí maso mleté
    • 1
      lžička pálivá paprika
    • 2
      lžička sůl
    • 3
      ks cibule velká

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pro výrobu potřebujete mleté skopové a hovězí maso zhruba půl na půl, není to podstatné a každý si recept upravuje podle chuti. Maso smíchejte s paprikou a solí a přes noc dejte do ledničky.
2
Před grilováním maso promíchejte a vytvořte kuličky, potom každou zmáčkněte na placičku asi centimetr silnou a hned krátce grilujte.
3
Servírujte s cibulí nakrájenu na kolečka s hořčicí nebo kečupem. Správně se však podává s Ajvarem.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.