Pljeskavica

Snadné
Ingredience
Mleté maso - hovězí 1/2 kg
Jehněčí maso
mleté
1/2 kg
Pálivá paprika 1 lžička
Sůl 2 lžička
Cibule
velká
3 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Pro výrobu potřebujete mleté skopové a hovězí maso zhruba půl na půl, není to podstatné a každý si recept upravuje podle chuti. Maso smíchejte s paprikou a solí a přes noc dejte do ledničky.

Před grilováním maso promíchejte a vytvořte kuličky, potom každou zmáčkněte na placičku asi centimetr silnou a hned krátce grilujte.

Servírujte s cibulí nakrájenu na kolečka s hořčicí nebo kečupem. Správně se však podává s Ajvarem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bochníček plněný uzeným masem (k pivu) Domácí pečení pro každou příležitost Články z

Komentáře k receptu: Pljeskavica

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web