Autor:

Pivařský guláš

Snadné
Ingredience
Špekáček
2 -3
3 ks
Cibule 1 ks
Rajčata 2 ks
Pivo 1 dl
Rostlinný olej 20 ml
Mletá sladká paprika 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Sůl 1 lžička
Pažitka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Cibuli zpěníme na oleji, vložíme na kostky nakrájené špekáčky a orestujeme. Do základu přidáme oloupaná nakrájená rajčata, okořeníme paprikou, solí a pepřem dle chuti a podlijeme pivem. Dusíme 10-15 minut. Hotové sypeme pažitkou a podáváme s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Polníčkový César klasik Zimní saláty Články z

Komentáře k receptu: Pivařský guláš

Komentáře

  1. Irena Šilcová   29.11.2005 | 20:37 | reagovat |

    Nemá to chybu, nejprve jsem si neuměla představit, ale všem vřele doporučuji!!!!!!!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web