Autor:

Pivařský guláš

Snadné
Ingredience
Špekáček
2 -3
3 ks
Cibule 1 ks
Rajčata 2 ks
Pivo 1 dl
Rostlinný olej 20 ml
Mletá sladká paprika 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Sůl 1 lžička
Pažitka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Cibuli zpěníme na oleji, vložíme na kostky nakrájené špekáčky a orestujeme. Do základu přidáme oloupaná nakrájená rajčata, okořeníme paprikou, solí a pepřem dle chuti a podlijeme pivem. Dusíme 10-15 minut. Hotové sypeme pažitkou a podáváme s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Pivařský guláš

Komentáře

  1. Irena Šilcová   29.11.2005 | 20:37 | reagovat |

    Nemá to chybu, nejprve jsem si neuměla představit, ale všem vřele doporučuji!!!!!!!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web