Autor:

Pivařský guláš

Snadné
Ingredience
Špekáček
2 -3
3 ks
Cibule 1 ks
Rajčata 2 ks
Pivo 1 dl
Rostlinný olej 20 ml
Mletá sladká paprika 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Sůl 1 lžička
Pažitka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Cibuli zpěníme na oleji, vložíme na kostky nakrájené špekáčky a orestujeme. Do základu přidáme oloupaná nakrájená rajčata, okořeníme paprikou, solí a pepřem dle chuti a podlijeme pivem. Dusíme 10-15 minut. Hotové sypeme pažitkou a podáváme s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jarní závitky na špenátě Ingredience s nádechem jara Články z

Komentáře k receptu: Pivařský guláš

Komentáře

  1. Irena Šilcová   29.11.2005 | 20:37 | reagovat |

    Nemá to chybu, nejprve jsem si neuměla představit, ale všem vřele doporučuji!!!!!!!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web