Autor:

Pirožky

Střední
Těsto
Polohrubá mouka 750 g
Droždí 30 g
Mléko 1 sklenice
Máslo 100 g
Vejce 1 ks
Sůl 1 špetka
Cukr 1 špetka
Tuk  
Žloutek
na potření
 
Nádivka
Hovězí maso
vařené
500 g
Cibulka
osmažená
4 lžíce
Vařená vejce 2 ks
Muškátový oříšek
strouhaný
1/2 lžička
Pepř mletý 1/2 lžička
Vývar 6 lžíce
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Z droždí, špetky mouky, cukru a vlažného mléka připravíme kvásek. Po vykynutí zaděláme těsto, které rozválíme na placku a rádýlkem vykrájíme čtverce nebo obdélníky. Naplníme nádivkou, pečlivě uzavřeme, potřeme žloutkem a na tukem vymazaném plechu pečeme v troubě dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Pirožky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web