Autor:

Pikantní naložený hermelínek

Střední
Ingredience
Hermelín
(Nejlépe pikantní)
4 ks
Cibule 500 g
Česnek 8 stroužek
Grilovací koření 1/2 balíček
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mléka / sýra

Cibule nakrajíme na jemno. Hermelíny podélně rozřízneme a potřeme je rozmačkaným česnekem(jedna polovina hermelínu = jeden stroužek česneku). V oleji rozmícháme grilovací koření. Na dno sklenice dáme vrstvu cibule na to hermelín a na něj dáme naložené feforonky.

Celý postup opakujeme stále dokud není sklenice plná. Dobře zavřeme a dáme minimálně na 5 dní do chladu a temna. Podáváme s chlebem a dobře vychlazeným pivíčkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Pikantní naložený hermelínek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web