Autor:

Pikantní naložený hermelínek

Střední
Ingredience
Hermelín
(Nejlépe pikantní)
4 ks
Cibule 500 g
Česnek 8 stroužek
Grilovací koření 1/2 balíček
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mléka / sýra

Cibule nakrajíme na jemno. Hermelíny podélně rozřízneme a potřeme je rozmačkaným česnekem(jedna polovina hermelínu = jeden stroužek česneku). V oleji rozmícháme grilovací koření. Na dno sklenice dáme vrstvu cibule na to hermelín a na něj dáme naložené feforonky.

Celý postup opakujeme stále dokud není sklenice plná. Dobře zavřeme a dáme minimálně na 5 dní do chladu a temna. Podáváme s chlebem a dobře vychlazeným pivíčkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Cuketovo-kedlubnové komínky Očista pro zimní dny Články z

Komentáře k receptu: Pikantní naložený hermelínek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web