Pikantní drůbeží jatýrka s barevnou rýží

Hodnocení:

Moje:

-
1
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • játra drůbeží (kuřecí)
    • anglická slanina libová
    • cibule
    • pórek
    • bílé víno
    • zakysaná smetana
    • šlehačka
    • sýr niva
    • sůl
    • pepř mletý
    • šalvěj

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na hlubší pánev dáme orestovat slaninu, přidáme na proužky nakrájenou cibuli a promícháme. Po zesklovatění cibule přidáme pórek nakrájený na kostky a ještě krátce restujeme. Poté přidáme očištěná játra nakrájená na kousky. Orestujeme velmi zprudka. Podlijeme bílím vínem a krátce dusíme. Přidáme zakysanu smetanu, přelijeme trochou šlehačky a nastrouháme nivu. Vše provaříme. Okořeníme dle libosti a podáváme s barevnou rýží.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.