Autor:

Pikantní drůbeží jatýrka s barevnou rýží

Snadné
Porce: 1
Ingredience
Játra
drůbeží (kuřecí)
 
Anglická slanina
libová
 
Cibule  
Pórek  
Bílé víno  
Zakysaná smetana  
Šlehačka  
Sýr Niva  
Sůl  
Pepř mletý  
Šalvěj  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Drůbeží

Na hlubší pánev dáme orestovat slaninu, přidáme na proužky nakrájenou cibuli a promícháme. Po zesklovatění cibule přidáme pórek nakrájený na kostky a ještě krátce restujeme. Poté přidáme očištěná játra nakrájená na kousky. Orestujeme velmi zprudka. Podlijeme bílím vínem a krátce dusíme. Přidáme zakysanu smetanu, přelijeme trochou šlehačky a nastrouháme nivu. Vše provaříme. Okořeníme dle libosti a podáváme s barevnou rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pikantní pečený guláš Lahůdky a speciality maďarské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Pikantní drůbeží jatýrka s barevnou rýží

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web