Autor:

Pikantní drůbeží jatýrka s barevnou rýží

Snadné
Porce: 1
Ingredience
Játra
drůbeží (kuřecí)
 
Anglická slanina
libová
 
Cibule  
Pórek  
Bílé víno  
Zakysaná smetana  
Šlehačka  
Sýr Niva  
Sůl  
Pepř mletý  
Šalvěj  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Drůbeží

Na hlubší pánev dáme orestovat slaninu, přidáme na proužky nakrájenou cibuli a promícháme. Po zesklovatění cibule přidáme pórek nakrájený na kostky a ještě krátce restujeme. Poté přidáme očištěná játra nakrájená na kousky. Orestujeme velmi zprudka. Podlijeme bílím vínem a krátce dusíme. Přidáme zakysanu smetanu, přelijeme trochou šlehačky a nastrouháme nivu. Vše provaříme. Okořeníme dle libosti a podáváme s barevnou rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Štěpánská s žemlovými knedlíky Česká klasika na talíři Články z

Komentáře k receptu: Pikantní drůbeží jatýrka s barevnou rýží

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Český design: Téměř nezničitelné kabelky z bezpečnostních pásů Český design: Téměř nezničitelné kabelky z bezpečnostních pásů
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web