Penne s rajčaty, bazalkou a mozzarellou

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 11
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balíček těstoviny Penne
    • 140
      g sekaná rajčata v plechovce
    • 120
      g mozzarella kostky
    • 80
      g sýr
    • 50
      ml olivový olej panenský
    • 20
      ks bazalka
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těstoviny uvaříme al dente. Na pánvi zahřejeme olivový olej, přidáme lístky bazalky a nakrájená rajčata. Pár minut restujeme, osolíme opepříme. Přidáme těstoviny a mozzarellu. Na talířích posypeme strouhaným parmazánem, ozdobíme lístkem bazalky a ihned podáváme.
Zařazení: Pokrmy Z těstovin
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Adriana
    Adriana |

    13. 4. 2014 15:18

    Výborné, přidala jsem ještě černé olivy a i když samotné černé olivy nemusím, tak se k tomu skvěle hodily a výborné ;-)

  • Hanka
    Hanka |

    11. 7. 2013 18:28

    Výborné, dělala jsem pouze z čerstvých rajčat a nemělo to chybu. :-)

  • mataj
    mataj |

    2. 5. 2008 15:39

    Výborné, taky jsem tam dala česnek a k tomu čerstvá rajčata+protlak. Jednoduché, rychle a chutné. Doporučuji. Dávam za 1.

  • Michal Kolář
    Michal Kolář |

    7. 11. 2007 19:35

    Jednoduše geniální, trochu česneku a čerstvá rajčata.

  • Lee
    Lee |

    2. 10. 2007 14:00

    Já přidávám česnek a navíc brokolici. Ale je to super.

  • Anonym
    Anonym |

    10. 5. 2007 19:32

    Uzasne...uzasne....uzasne... ,pridala jsem take strouzek cecneku pri restovani.Veronika

  • babetka
    babetka |

    9. 4. 2007 14:30

    delikatesní, místo rajčat z plechovky jsem dala čerstvé a olizovala jsem se až za ušima :-)

  • Zuzana
    Zuzana |

    30. 3. 2007 06:10

    Vynikajici, jen ty pomery jsem upravila - dala jem vice rajcat a mene syru parmezan. Pridala jsem take kecup a par cerstvych rajcat, protoze rajcata z plechovky nemaji tu pravou rajcatovou chut. Udelala jsem tento recept jiz nekolikrat, je opravdu vynikajici, jak z italske restaurace.

  • marti
    marti |

    15. 11. 2005 10:18

    Výborné! Omáčku z rajčat jsem udělala z celé plechovky a na jedno balení těstovin to bylo tak akorát.

  • Anonym
    Anonym |

    19. 10. 2005 13:04

    Já do toho oleje k bazalce přidám a krátce osmahnu ještě česnek.To je mňamka.

  • airan
    airan |

    18. 10. 2005 16:55

    Je to vyborne, doporucuji. Nezamenitelna chut!