Autor:

pečený hermelín

Střední
Ingredience
Camembert
(kolečka)
4 ks
Žampiony
středně velké
4 ks
Uherský salám  
Cibule  
Paprika  
Tymián 1 špetka
Rostlinný olej 1 lžíce
Citronová šťáva 1 ks
Sůl 1 špetka
Petrželová nať 1 lžíce
Hlávkový salát
(listy) na ozdobu
4 plátek
Alobal  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ze sýra

Z alobalu vystřihneme 4 čtverce tak, abychom do každého zabalili celé kolečko sýra. Čtverce potřeme olejem a na každý položíme jeden hermelín. Sýry osolíme, posypeme tymiánem a rozřízneme. Poklademe střídavě plátky žampionů, cibule, kolečka uheráku a kolečka papriky.

Vše důkladně zabalíme, položíme na plech a v předehřáté troubě pečeme 10 minut při 200 °C.

Sýrová kolečka vyjmeme z alobalu, položíme na salátové listy a posypeme petrželkou. Citronovu šťávu podáváme zvlášť.

Vynikající teplý předkrm nebo svačina pro nevšední příležitost.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: pečený hermelín

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web