Autor:

pečený hermelín

Střední
Ingredience
Camembert
(kolečka)
4 ks
Žampiony
středně velké
4 ks
Uherský salám  
Cibule  
Paprika  
Tymián 1 špetka
Rostlinný olej 1 lžíce
Citronová šťáva 1 ks
Sůl 1 špetka
Petrželová nať 1 lžíce
Hlávkový salát
(listy) na ozdobu
4 plátek
Alobal  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ze sýra

Z alobalu vystřihneme 4 čtverce tak, abychom do každého zabalili celé kolečko sýra. Čtverce potřeme olejem a na každý položíme jeden hermelín. Sýry osolíme, posypeme tymiánem a rozřízneme. Poklademe střídavě plátky žampionů, cibule, kolečka uheráku a kolečka papriky.

Vše důkladně zabalíme, položíme na plech a v předehřáté troubě pečeme 10 minut při 200 °C.

Sýrová kolečka vyjmeme z alobalu, položíme na salátové listy a posypeme petrželkou. Citronovu šťávu podáváme zvlášť.

Vynikající teplý předkrm nebo svačina pro nevšední příležitost.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: pečený hermelín

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web