pečený hermelín

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks camembert (kolečka)
    • 4
      ks žampiony středně velké
    • uherský salám
    • cibule
    • paprika
    • 1
      špetka tymián
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks citronová šťáva
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce petrželová nať
    • 4
      plátek hlávkový salát (listy) na ozdobu
    • alobal

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z alobalu vystřihneme 4 čtverce tak, abychom do každého zabalili celé kolečko sýra. Čtverce potřeme olejem a na každý položíme jeden hermelín. Sýry osolíme, posypeme tymiánem a rozřízneme. Poklademe střídavě plátky žampionů, cibule, kolečka uheráku a kolečka papriky.
2
Vše důkladně zabalíme, položíme na plech a v předehřáté troubě pečeme 10 minut při 200 °C.
3
Sýrová kolečka vyjmeme z alobalu, položíme na salátové listy a posypeme petrželkou. Citronovu šťávu podáváme zvlášť.
4
Vynikající teplý předkrm nebo svačina pro nevšední příležitost.
Zařazení: Chuťovky Ze sýra

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.