Pálivá pomazánka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
15 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      balení pomazánkové máslo
    • 2
      sklenice zeleninová směs nebo Hradišťanka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do mixéru dejte pomazánková másla. Z moravanky nebo hradištanky vylijte nálev a dejte také do mixéru. Vše rozšlehejte, když bude pomazánka řidší, tak přidejte pomazánkové máslo. Pomazánku můžeme i vymíchat, ale není tak jemná.
2
Výborné na chlebíčky, ale i na rohlík jako svačinka. Rychlá příprava.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky

Komentáře k receptu

  • lenka
    lenka |

    18. 6. 2007 17:15

    Já tuto pomazánku dělám také. Mám na zeleninu takové mačkadlo podobné lisu na česnek, jen je trochu větší otvor na potravinu. Kdysi jsem ho zakoupila v Budějovicích na výstavě Hobby. Zeleninu namačkám do misky, přidám příp. i salám gothaj apod. a spojím s pomazánkovým máslem. Nejlepší je pomazánka, když je tam pěkná feferonka. Dávám jedničku* a doporučuji vyzkoušet!

  • Olga
    Olga |

    18. 6. 2007 14:18

    tuto pomazánku už znám dlouho a osvědčila se mi na chlebíčky.Je sice ostřžejší,ale máme ji rádi.Ještě přidávám Lučinu.

  • Zuzana Šindlerová
    Zuzana Šindlerová |

    4. 3. 2006 17:37

    Dělám ji z jedné Moravanky, 1 pomazánkového másla a 15-20 dkg měkkěho salámu. Moravanku se salámem pomelu a smíchám s pom. máslem. Je výborná na jednohubky, zapíjí se vínkem.

  • Zuzana Wiesnerová
    Zuzana Wiesnerová |

    24. 12. 2005 10:29

    Vyzkoušela jsem a moc nám nechutnala.

  • Jana
    Jana |

    17. 11. 2005 18:47

    udělala jsem ji z 1 Moravanky a 2 pomazánkových másel, je pravda taková pikantnější a nakyslejší díky té steriované zelenině. A taky jsem ji hodně osolila. Uvidím zítra, jak bude chutnat, nechám ji odležet v ledničce.

  • Yvet
    Yvet |

    13. 9. 2005 19:18

    Zni to zajimavě asi to vyzkouším.