Autor:

Ostrá pasta na cokoliv

Snadné
Ingredience
Červená paprika 3 kg
Feferonka 100 g
Česnek
palička
3 ks
Sůl 40 g
Cukr 40 g
Rostlinný olej 150 g
Ocet 150 ml
Rajský protlak
menší
1 plechovka

Postup přípravy:

Papriky, feferonky a česnek umeleme. Ke směsi přidáme ostatní suroviny a zamícháme. Krátce povaříme a sterilujeme ve sklenicích 20 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Ostrá pasta na cokoliv

Komentáře

  1. englicka marketa   01.01.2007 | 14:01 | reagovat |

    ježiš to má být 3 peličky a půl prosím redakci o opravu a vám děkuji..na co já hlava děravá myslela:o))

  2. Anna Doležalová   31.12.2006 | 18:00 | reagovat |

    Nevím zda jste se neupsala s tím česnekem. 3,5 kg je asi moc.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web