Autor:

Ostrá kari omáčka

Střední
Ingredience
Olej 3 lžíce
Cibule
nebo 3 stroužky česneku
1 ks
Voda 1/2 ks
Pepř celý 1/2 lžička
Kardamom 1/2 lžička
Cayenský pepř  špetka
Kari 1 lžička
Zázvor 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Cibuli nebo česnek oloupejte a nakrájejte hodně najemno. V kastrůlku rozehřejte olej a zeleninu opečte tak, aby byla měkká, ale ne hnědá. Přidejte všechny ostatní suroviny, a vše přiveďte k varu. Vařte 5 minut a podávejte.
TIP: Koření dejte do plátýnka nebo do „vajíčka“ na čaj,aby bylo možné koření vyndat.
Poznámka: I když v původním receptu není psaná mouka, doporučuji omáčku zahustit hladkou mouku nebo kukuřičným škrobem rozmíchaným ve vodě. Já jsem tuhle omáčku použil na špagety.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Kuřecí prsa s lusky a listovými puky Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Ostrá kari omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web