Omáčka k masům - Salsa verde

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks vařená vejce
    • 6
      lžíce bylinky estragon,kerblík,řeřicha,petželka,šťovík,fenykl,pažitka,libeček,bedrník
    • olej 1/8 litru
    • ocet
    • pepř mletý
    • cukr
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vařené žloutky třeme za postupného přidávání oleje. Když nabudou, přidáme drobně rozsekaný bílek, ochutíme octem, solí, špetkou cukru a pepřem. Nakonec vmícháme drobně pokrájené čerstvé byliny. Salsa verde je omáčka, která se podává ke grilovaným masům, k vařené zelenině a rybám.

Komentáře k receptu

  • Jaroslav
    Jaroslav |

    27. 7. 2012 17:34

    toto není Salsa verde ani náhodou. Kde jsou jalapenos? tomatillos? cibulka? koriandr? Hm.... :-(