Autor:

Omáčka k masům - Salsa verde

Střední
Ingredience
Vařená vejce 3 ks
Bylinky
estragon,kerblík,řeřicha,petželka,šťovík,fenykl,pažitka,libeček,bedrník
6 lžíce
Olej
1/8 litru
 
Ocet  
Pepř mletý  
Cukr  
Sůl  

Postup přípravy:

Vařené žloutky třeme za postupného přidávání oleje. Když nabudou, přidáme drobně rozsekaný bílek, ochutíme octem, solí, špetkou cukru a pepřem. Nakonec vmícháme drobně pokrájené čerstvé byliny. Salsa verde je omáčka, která se podává ke grilovaným masům, k vařené zelenině a rybám.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Omáčka k masům - Salsa verde

Komentáře

  1. Jaroslav   27.07.2012 | 17:34 | reagovat |

    toto není Salsa verde ani náhodou. Kde jsou jalapenos? tomatillos? cibulka? koriandr? Hm.... :-(

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web