Ohnivá pánev čerta Šmajstrla

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g kuřecí prsa
    • 200
      g klobása
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      ks zelená paprika
    • 4
      ks cibule
    • 6
      stroužek česnek
    • 50
      ml olivový olej
    • 1
      ks pórek
    • 100
      ml pivo
    • 1
      kelímek strouhaný křen
    • sůl
    • pepř mletý
    • 200
      g vepřová plec kotlet bez kostí
    • fazole v chilli omáčce
    • 200
      g žampiony nebo plechovka sterilovaných
    • 2
      ks chilli papričky koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso pokrájíme na nudličky, klobásku na tenká kolečka, žampiony oloupeme a pokrájíme na kousky, papriky zbavíme jadřinců, nakrájíme na proužky, česnek a cibuli nakrájíme na malé kostičky. Na rozpáleném oleji osmahneme klobásku a maso, vyjmeme na talíř, do výpeku dáme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme papriky, žampiony a restujeme tak 3-5 minut.
2
Pak zpět vložíme maso, na kousky nakrájené chilli papričky nebo lžičku chilli koření, podlijeme mírně pivem a pár minut podusíme. Přidáme plechovku fazolí (dle potřeby i s trochou nálevu ) a prohřejeme. Okořeníme dle chuti.
3
Podáváme na pánvi ozdobené jemnými kolečky pórku a hustě posypané čerstvě nastrouhaným křenem.
4
Přílohy: hranolky, americké brambory, krokety, pečivo.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.