Autor:

Neomezené kuřecí

Střední
Porce: 1
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
 
Olej  
Cibule  
Slanina  
Žampiony  
Rajčata  
Nakládaná kukuřice  
Smetana na vaření  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Na oleji osmahneme nasekanou cibuli dozlatova. Přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a necháme ji pustit šťávu. Poté přidáme na plátky nakrájené žampiony a podlijeme trochou vody. Podusíme a přidáme na kostky nakrájené kuřecí maso a povaříme. Přidáme kukuřici (bez nálevu) a necháme chvíli vařit, aby změkla. Odebereme přebytečnou vodu, do směsi přidáme nakrájená rajčata a přelijeme smetanou. Dochutíme solí a pepřem a necháme ještě cca 5 min povařit. Podáváme nejlépe s kroketami nebo amer. bramborami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
3-
2.6 5 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3- (hodnoceno 5x)
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Neomezené kuřecí

Komentáře

  1. Veronika Lindner   25.09.2009 | 17:03 | reagovat | závadný

    Mila pani Lapkova! Recept chvalim,delam neco podobneho,akorat bez rajcat(my je nejime) a nazyvam to Kureci ala co dum da.Ne vzdy se da varit presne podle vahy a jak by rekl Werich: "Primerene,primerne".Jeste bych snad dala tip,ze uz jsem v tom mela i nakrajenou orestovanou papriku a taky to chutnalo dobre.Ode me mate velkou jednicku!

  2. Amy -   23.09.2009 | 20:58 | reagovat | závadný

    Tenhle recept každý kuchař rozcupuje. Kdo vaří jako začátečník, měl by si svůj stav uvědomovat. Pokud se nemýlím, jsou tyto stránky stránkami o vaření pro dospělé osoby, nejedná se o terapeutickou komunitu pomocné školy. Nejen, že recept nemá hlavu ani patu, ale perly typu: "Podusíme a přidáme na kostky nakrájené kuřecí maso a povaříme" nebo "Odebereme přebytečnou vodu" jsou opravdu výsměchem kuchařině. Než člověk začne rozdávat vědomosti, měl by je napřed načerpat.

  3. Tereza Turková   23.09.2009 | 15:28 | reagovat | závadný

    Vážené uživatelky, prosím přesuňtě Vaši diskusi do diskusního fóra, veškeré příspěvky netýkající se receptu budou od této chvíle mazány. Děkujeme za pochopení.

  4. Jolana Janková   23.09.2009 | 15:27 | reagovat | závadný

    Dlouho jsem tady nebyla, ale vidím, že je vše při starém. Tento recept každá normální ženská, která chvíli vaří, pochopí. Navíc jsou ingredience naprosto k sobě ladící a chuť je výborná. Také vařím takto kuřecí. Terezka popsala recept tak jak ho přesně vaří, tedy nevím o co vám některým jde. Místo toho rýpání jste se mohly zamyslet a recept vyzkoušet.

  5. H. Hospodyňka   23.09.2009 | 14:38 | reagovat | závadný

    Tady se bohužel vždycky najde pár chytrolínů, kteří zkritizují recept aniž by ho ozkoušeli a pokud se jim něco nezdá, neváhají to naservírovat s patřičně jízlivým komentářem. Paní nezlakova sice "nechce být protivná" ale obávám se, že se podařil pravý opak.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web