Autor:

Naložený Hermelín I.

Snadné
Ingredience
Cibule
Nakrájená na plátky
 
Feferonka  
Paprika - sladká  
Nasekaný česnek  
Bobkový list  
Pepř celý  
Nové koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mléka / sýra

Papriku, cibuli a koření lehce podusíme na oleji bez česneku. Směs necháme vychladnout. Hermelín, středně uleželý, rozkrojíme na plocho, jedenu polovinu posypeme nasekaným česnekem, přidáme trošku sladké papriky, na to dáme směs a přikryjeme druhou polovinu.

Do nádoby vkládáme hermelíny prokládané zbytkem směsi, potom nádobu zalijeme olejem, zakryjeme a necháme asi tak sedm dní v chladu a temnu uležet.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Naložený Hermelín I.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web