Autor:

Naložený Hermelín I.

Snadné
Ingredience
Cibule
Nakrájená na plátky
 
Feferonka  
Paprika - sladká  
Nasekaný česnek  
Bobkový list  
Pepř celý  
Nové koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mléka / sýra

Papriku, cibuli a koření lehce podusíme na oleji bez česneku. Směs necháme vychladnout. Hermelín, středně uleželý, rozkrojíme na plocho, jedenu polovinu posypeme nasekaným česnekem, přidáme trošku sladké papriky, na to dáme směs a přikryjeme druhou polovinu.

Do nádoby vkládáme hermelíny prokládané zbytkem směsi, potom nádobu zalijeme olejem, zakryjeme a necháme asi tak sedm dní v chladu a temnu uležet.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Hráškovo-parmazánové suflé Neodolatelné recepty z jarní zeleniny Články z

Komentáře k receptu: Naložený Hermelín I.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web