Autor:

Nakládané roštěnky

Střední
Ingredience
Roštěná 4 ks
Nakládací směs
Žloutek 2 ks
Rostlinný olej 4 lžíce
Worcestrová omáčka 1 lžíce
Sojová omáčka 2 lžíce
Maggi 2 lžíce
Feferonka 1 ks
Cibule
velké
2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Roštěnky naklepeme, nařízneme případnou blánu.

Cibuli a feferonku nakrájíme najemno a přidáme ostatní ingredience. Vložíme do misky nakládací směs a roštěnky a řádně je promícháme, aby roštěnky byly směsí obaleny ze všech stran. Uložíme do lednice a necháme několik dní uležet. Minimum je 24 hodin. Průběžně promícháváme.

Když už nám chuť nedá, roštěnky osmažíme na pánvi. Nakládací směs podusíme na stejné pánvičce mezi masem. Na talíři směsí přelijeme maso, případně přílohu.

Jako přílohu doporučuji čerstvý chléb, ale s rýží je to také dobré.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Paella Tip na víkend: Barevné Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Nakládané roštěnky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web