Autor:

Masové kostky po čínsku

Střední
Ingredience
Rostlinný olej 1 lžíce
Sojová omáčka 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Celer  
Cibule
Žampiony 250 g
Škrobová moučka 1 lžíce
Hovězí svíčková
nebo roštěná
500 g
Voda
nebo vývar
2 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso nakrájíme na kostky, opečeme na rozpáleném oleji, vyjmeme, přidáme sójovou omáčku, osolíme, opepříme, vyjmeme a udržujeme teplé. Na zbylém oleji osmahneme na proužky nakrájený celer, cibuli a plátky žampionů, podlijeme a podusíme. Vložíme zpět maso, zalijeme škrobovou moučkou rozmíchanou s vodou a za stálého míchání povaříme. Podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Masové kostky po čínsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web