Autor:

Marinovaný kapr

Snadné
Ingredience
Kapr
cca 1.5 kg
1 ks
Cibule 2 ks
Hladká mouka
na obalení
 
Sůl 1 špetka
Olej  
Nálev
Vinný ocet
a voda , 1:1
 
Bobkový list 3 ks
Pepř celý
kuličky
10 ks
Tymián 1 špetka
Nové koření
kuličky
5 ks
Citron
plátky
2 ks
Hřebíček 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Naporcujeme kapra na úhledné dílky, osolíme, obalíme v hladké mouce a opečeme z obou stran v rozpáleném oleji. Do sklenice střidavě prokládáme rybu s nakrájenou cibulí, zalijeme prochladlým nálevem a necháme 3 dny v chladnu proležet.

Můžeme podávat sypané křenem a přelité tatarskou omáčkou. Ozdobíme rajčátky a petrželkou.

Nálev: výše uvedené ingredience svaříme a přikryté necháme vychladnout.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Grilovací párty 9 tipů pro vaši grilovací párty Články z

Komentáře k receptu: Marinovaný kapr

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web