Autor:

Marinovaný kapr

Snadné
Ingredience
Kapr
cca 1.5 kg
1 ks
Cibule 2 ks
Hladká mouka
na obalení
 
Sůl 1 špetka
Olej  
Nálev
Vinný ocet
a voda , 1:1
 
Bobkový list 3 ks
Pepř celý
kuličky
10 ks
Tymián 1 špetka
Nové koření
kuličky
5 ks
Citron
plátky
2 ks
Hřebíček 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Naporcujeme kapra na úhledné dílky, osolíme, obalíme v hladké mouce a opečeme z obou stran v rozpáleném oleji. Do sklenice střidavě prokládáme rybu s nakrájenou cibulí, zalijeme prochladlým nálevem a necháme 3 dny v chladnu proležet.

Můžeme podávat sypané křenem a přelité tatarskou omáčkou. Ozdobíme rajčátky a petrželkou.

Nálev: výše uvedené ingredience svaříme a přikryté necháme vychladnout.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Lahodná dámská jízda Lahodná dámská jízda Články z

Komentáře k receptu: Marinovaný kapr

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web