Autor:

Marinovaný kapr

Snadné
Ingredience
Kapr
cca 1.5 kg
1 ks
Cibule 2 ks
Hladká mouka
na obalení
 
Sůl 1 špetka
Olej  
Nálev
Vinný ocet
a voda , 1:1
 
Bobkový list 3 ks
Pepř celý
kuličky
10 ks
Tymián 1 špetka
Nové koření
kuličky
5 ks
Citron
plátky
2 ks
Hřebíček 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Naporcujeme kapra na úhledné dílky, osolíme, obalíme v hladké mouce a opečeme z obou stran v rozpáleném oleji. Do sklenice střidavě prokládáme rybu s nakrájenou cibulí, zalijeme prochladlým nálevem a necháme 3 dny v chladnu proležet.

Můžeme podávat sypané křenem a přelité tatarskou omáčkou. Ozdobíme rajčátky a petrželkou.

Nálev: výše uvedené ingredience svaříme a přikryté necháme vychladnout.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Marinovaný kapr

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web