Autor:

Marinované kuře Jamaica

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Pórek
Česnek
Pepř mletý  
Sůl  
Cukr 1 lžička
Tymián  
Slunečnicový olej  
Hnědý rum
Bílý ale není podmínkou
1 dl
Muškátový oříšek
nebo oříšek strouhaný
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

V mixéru rozmixujte všechny ingredience. Kuře potřete vytvořenou kašičkou po celém povrchu a nechte přikryté fólií v chladu přes noc. Pečte na ztuženém tuku v troubě přikryté asi 45 min bez povšimnutí na 200 °C s veškerou marinádou.

Trošku podlejte vodou a ještě přelejte trochou rumu. Stále přikryté pečte asi 1,5 hodiny na 150 °C a občas polévejte vytvářenou směsí. Poté odklopte a na 180-200 °C vytvořte křupavou kůrku, za stáleho polévání.

Podávejte s bramborovou kaší ochucenou špetkou muškátu a zalitou výpekem z kuřete.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky Články z

Komentáře k receptu: Marinované kuře Jamaica

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web