Autor:

Margotka

Střední
Ingredience
Vejce 4 ks
Polohrubá mouka 250 g
Cukr 200 g
Rostlinný olej 100 g
Voda 100 g
Prášek do pečiva 1/2 balení
Margotka 1/2 balení
Krém
Mléko 0 l
Vanilkový pudink 1 balení
Cukr 3 lžíce
Máslo 1/2 kostka
Hera 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Žloutky šleháme s cukrem, přidáme vodu a olej, polohrubou mouku, nastrouhanou 1/2 margotky a na závěr sníh z bílků. Pečeme v plechu s vyšším okrajem.

Na studený moučník namažeme krém a nastrouháme zbytek margotky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
2+
4.2 5 5 1
Hruškový závin z taženého těsta Tažený závin krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Margotka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web