Autor:

Margotka

Střední
Ingredience
Vejce 4 ks
Polohrubá mouka 250 g
Cukr 200 g
Rostlinný olej 100 g
Voda 100 g
Prášek do pečiva 1/2 balení
Margotka 1/2 balení
Krém
Mléko 0 l
Vanilkový pudink 1 balení
Cukr 3 lžíce
Máslo 1/2 kostka
Hera 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Žloutky šleháme s cukrem, přidáme vodu a olej, polohrubou mouku, nastrouhanou 1/2 margotky a na závěr sníh z bílků. Pečeme v plechu s vyšším okrajem.

Na studený moučník namažeme krém a nastrouháme zbytek margotky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
2+
4.2 5 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 5x)
Sýrové fondue Fondue - společenská záležitost Články z

Komentáře k receptu: Margotka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web