Majonézový přeliv

10 minut PT0H10M
Snadné
Ingredience
Majonéza 250 g
Sůl  
Citronová šťáva  
Želatina na vaječnou tlačenku
rozpuštěná
1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Základní majonézu ochutíme citronovou šťávou a solí. Zvolna vmícháme lžičku rozpuštěné želatiny na vaječnou tlačenku.
Přeliv používám na obložené chlebíčky s uvařenýmy vejci, která majonézou přeliju.
Známe z lahůdkářských obchodů.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Majonézový přeliv

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web